Nu forklarer vidnerne: - Han ville slås med mig

En lang række vidner har i dag givet deres version af episoden ved Molslinjen.

Retssagen mod Dennis Knudsen udspiller sig for fuld skrue netop nu. Kendisstylisten har allerede haft sin tur i vidneskranken, og efter ham følger en lang række vidner, der skal fortælle om deres oplevelser den skæbnesvangre juliaften ved Molslinjen. Følg med live HER.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen i retten: Derfor gik jeg amok

Her blev Dennis nægtet adgang, da han kom for sent, og det medførte, at han fik en nedsmeltning. Han er tiltalt for to tilfælde af hærværk samt vold og vanvidskørsel.

Anklagemyndigheden mener også, at han er skyldig i "legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter", da han påkørte en ansat ved færgelejet. Læs mere HER.

LÆS OGSÅ: Tårevædet Dennis Knudsen nægter sig skyldig

Herunder kan du læse vidnernes forklaringer, blandt andre den kvindelige ansatte, som Dennis er tiltalt for at have påkørt.

Første vidne: Han ville slås med mig

Det første vidne er ansat ved Molslinjen.

Efter Dennis var blevet afvist ved bommen, fandt han vej hen til billetkontoret, hvor vidnet befandt sig, og bankede på. Her var vidnet godt klar over, at Dennis var blevet afvist, fordi han var kommet for sent.

Vidnet forklarede, at Dennis Knudsen i starten ikke var oprevet, men spurgte pænt, om han måtte komme til færgen.

- Jeg holder fast i, at han er kommet for sent, og Dennis bliver så sur og skubber mig til side. Jeg kan godt se, det er en mand, der er frustreret over ikke at kunne komme med, lød det fra vidnet, der uddyber, hvordan han kunne se det:

- Hans kropssprog og toneleje. Jeg bliver ved med at afvise ham, han begynder så at snakke om noget dårlig karma, der vil ramme mig.

LÆS OGSÅ: Få overblikket: Det er Dennis Knudsen anklaget for

På trods af, at Dennis ifølge vidnet var oprevet, så holdt han fast i, at han ikke kunne komme med færgen.

- Han får fat i nogle computerskærme, der ryger på gulvet, og råber, at vi skal ringe efter politiet, forklarede vidnet og tilføjede:

- Jeg står tilbage lidt undrende. Han var irriteret, men han var ikke voldsom overfor mig.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili dater igen: Det er rigtig stort for mig

Alligevel råbte Dennis flere ting ifølge vidnet.

- Jeg vil gerne lige nævne, at han faktisk siger, han gerne vil op at slås med mig, fortalte vidnet og forklarede hvorfor:

- Han er træt af mig. Det er mig, der står og afviser ham.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch oplærte ny hanløve

Da Dennis var i vidneskranken, fortalte han, at der over højttaleren var blevet sagt: "Du kommer ikke med Dennis Knudsen", og det mener Dennis var et personligt angreb mod ham. Det mener vidnet dog ikke var tilfældet.

- Jeg er ikke bekendt med Dennis. Jeg synes, han ser bekendt ud, men jeg ved ikke, hvem han er, eller hvad han har lavet. Jeg finder først ud af efter, hvem han er, gennem en kollega, siger vidnet og afviser blankt, at det skulle være en personlig hetz.

Dennis har tidligere holdt fast i, at han ankom syv minutter før afgang, og at han tidligere har oplevet at blive lukket ind på færgen op til fem minutter før, hvilket også er her, vidnet har fortalt, at der normalt bliver lukket. Derfor blev vidnet spurgt ind til, om der kan gøres undtagelser.

- Det er driftslederen, der i sidste ende beslutter det. Personen, der afviser Dennis, fortæller, at der er lukket, forklarede vidnet og tilføjede, at det kan ske, at der bliver gjort undtagelser, men at det ikke er op til ham.

LÆS OGSÅ: Hans Pilgaard i nyt program med store kendisser

Andet vidne: Jeg følte mig truet

Det andet vidne er den kvindelig ansatte ved Molslinjen, som Dennis Knudsen er tiltalt for at have påkørt. Den pågældende dag var det hendes job at sørge for, at skibet var lastet korrekt.

- Det var en udsolgt afgang, og det var den sidste afgang. Jeg beslutter, at jeg går ned og laster, fordi det godt kunne blive lidt tetris og lidt kritisk med at få lastet rigtigt, fortalte vidnet og forklarede, at der er regler, der siger, at man skal være der 20 minutter før, hvis man har en trailer med, hvilket også gælder for en campingvogn, som Dennis havde med.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Fie Laursens assistent

Vidnet forklarede, at selvom hun stod et stykke væk fra billetkontoret, så kunne hun høre, at der foregik noget dernede.

- Min afstand er ret langt væk fra billetkontoret, men jeg kan høre råben og skrigen fra billetkontoret, og det går op for mig, at der sker noget deroppe. Jeg får at vide af mine kollegaer, at der er en gal mand ved billetkontoret, der ikke skal med færgen, sagde vidnet og fortsatte:

- Jeg kan også se, at han kører hurtigt ned igennem banen, og jeg ringer til kaptajnen, og jeg siger, at jeg nok får brug for hjælp til situationen. Bilen kørte 80 kilometer i timen, hvis ikke mere.

LÆS OGSÅ: Kaspar og Lambang overrasket: Vi stolede blindt på myndighederne

Vidnet forsøger derefter at finde ud af, hvilken bane Dennis tager, så hun kan stoppe ham.

- Det går så hurtigt, så jeg kan ikke huske, hvornår han sænker farten. Min erfaring siger, at selvfølgelig stopper han, lød det fra vidnet, der tilføjede, at hun gjorde tydeligt tegn til, at Dennis skulle stoppe.

LÆS OGSÅ: Smugkig: Se det første glimt af ny sæson 'Badehotellet'

Det nåede han dog ifølge vidnet ikke at gøre i tide.

- Han når at bremse hårdt op, idet han rammer mig. Han rammer mig lige med kølerhjelmen i den øverste del af min mave. Han har ikke haft så meget fart på til, at han rammer mig, og jeg flyver op i luften, men har haft nok fart på til, at selvom han bremser, så når han at "kysse" mig, lød det fra vidnet.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen forud for retssag: Jeg har det ikke sjovt

Vidnet fortalte, at hun ikke slog sig, men at Dennis virkede "panisk og ukontrolleret".

- Jeg er jo helt oppe i kølerhjelmen på bilen nærmest, og får øjenkontakt med ham, men kan se, han bare er helt væk. Børnene skriger inde på bagsædet, så der er meget voldsom stemning inde i bilen, og han sidder også og råber og skriger, forklarede vidnet, som brugte Dennis' navn, hvilket dog ikke havde nogen effekt.

LÆS OGSÅ: Tre kendte danskere lægger krop til nyt livsstilsprogram

Vidnet forklarede videre, at hun valgte at lægge sin hånd på kølerhjelmen.

- Jeg råber hans navn, og jeg klasker min hånd ned i kølerhjelmen på bilen, og jeg fortæller ham, han ikke skal med. "Hvad fanden har du gang i, Dennis Knudsen?", huskede vidnet at have råbt til kendisfrisøren.

LÆS OGSÅ: Endnu et trekantsdrama i 'Paradise Hotel': Bryder sit løfte

Ifølge vidnet blev hun presset væk af bilen, fordi Dennis ramte hende flere gange.

- Han kører så frem igen, og der rammer han mig samme sted i maven og den øvre del af benene. Jeg havde øjenkontakt med ham samtidig.

Vidnet fortalte, at hun frygtede at blive kørt over af både bil og campingvogn.

- Rent instinktivt vælger jeg at lægge mig oven på kølerhjelmen, fordi jeg kan mærke, mine ben bliver presset lidt ind under bilen hver gang han kører mod mig, lød det fra vidnet, der fortalte, at hun allerede efter første gang, hun blev ramt, kaldte på hjælp fra skibspersonalet, hvor hun fortalte, at hun var blevet påkørt.

- Fordi jeg i bund og grund følte mig ret truet.

LÆS OGSÅ: Jasmin afslører: Klar til at trække stikket

Til sidst endte vidnet med at opgive forsøget på at holde Dennis væk fra færgen.

- Jeg hopper jo af bilen til sidst, fordi jeg føler frustration og afmagt og tænker, at jeg må lade ham komme ombord, forklarede vidnet, der holdt fast i, at hun var blevet påkørt i alt tre gange.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Lagde sag an mod Milad før anholdelsen

I retten blev hun også spurgt ind til, om der skete noget fysisk med hende.

- Nej, ikke fysisk, lød det fra vidnet, der brød ud i gråd:

- Jeg blev meget hidsig over sur over, at jeg ikke blev respekteret i mit arbejde, fordi jeg ikke kunne stoppe bilen. Jeg var jo også påvirket af, at det var så voldsomt. Det er jo aldrig rart at blive råbt og skreget af.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Rasmus giver status på kærligheden

Vidnet fortalte så, at Dennis efter episoden havde henvendte sig til hende.

- Det er først lang tid efter, da skibet er sejlet. Han kommer med et barn på armen og tager fat i min skulder og siger, han ikke så mig," forklarede vidnet og fortsatte:

- Det var meget provokerende, og jeg beder ham om at lade være med at røre ved mig.

LÆS OGSÅ: 'FBoy Island'-vinder single igen

Dagen efter episoden havde vidnet fri, og hun valgte ikke at sygemelde sig efterfølgende.

Hun forklarede desuden, at hun blev bedt om at gå til lægen efterfølgende, og har været i kontakt med en krisepsykolog, da det er en procedure ved Molslinjen.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Philips vilde projekt: Det er startskuddet til noget større

Tredje vidne: Han kørte ind i hende

Det tredje vidne var en ung mand, der skulle med Molslinjen den 28. juli og overværede optrinnet.

- Jeg sidder i bilen med min kæreste, og jeg siger, vi kommer nok ikke med. Vi må vente på den næste, fortalte han og forklarede videre:

- Pludselig ser jeg i øjenkrogen, at der kommer en bil susende forbi, nok med 50 kilometer i timen cirka.

LÆS OGSÅ: Milad i problemer: Derfor klapper han i

Derefter så han, hvordan en medarbejder forsøgte at stoppe bilen ved at gå ud foran den.

- Det ligner, at hun vil stoppe bilen, men det var han ikke helt med på. Der bliver råbt nogle ting, og at hun råber “Stop bilen", og at der ikke er plads, forklarede den unge mand fra et videoopkald i retten.

LÆS OGSÅ: 'MasterChef' er tilbage: Her er datoen

Ifølge vidnet råbte Dennis, at han skulle med, da den ansatte forsøgte at stoppe ham fra at køre ombord på færgen.

- Han bliver ved med at gasse op og bremse hårdt, men han kører ind i hende en eller to gange, forklarede vidnet videre og fortalte senere, hvor han så hende blive ramt henne:

- Det ligner, det er knæene og skinnebenet. Måske lidt af maven. Jeg sidder jo inde i min egen bil, og så sker det skråt overfor - jeg kan se, hun bliver kørt ned, men ikke hvor hun bliver ramt. Hun står ikke meget mere end en meter fra.

LÆS OGSÅ: CHOK: Så længe skal vi vente på 'Badehotellet'

Den kvindelige ansatte fortalte som bekendt, at hun lagde sig op på køleren. Det mindes vidnet dog ikke.

- Nej, ikke ligger på køleren, det vil jeg ikke sige, sagde vidnet, der dog fortalte, at han så hende stå med to hænder på køleren for derefter at flytte sig.

- Jeg vil ikke tro, hun kom til skade. Det lignede, hun haltede en lille smule bagefter, måske var hun blevet ramt i knæet.

LÆS OGSÅ: Tre nye investorer er klar til 'Løvens Hule'

Fjerde vidne: Han var vred

Det fjerde vidne var en ung kvinde, der ligeledes skulle ombord på Molslinjen den skæbnesvangre juliaften.

- Vi holder der, og så kommer der en bil kørende på højre side med høj hastighed. En medarbejder råber stop, og bilen bremser op, lød det fra vidnet, der fortalte, at hun mener, bilen kørte med omkring 50 kilometer i timen.

LÆS OGSÅ: Gustav støtter Elvira: Vi har alle begået fejl

Vidnet forklarede, at bilen stoppede tæt på medarbejderen, og det var en hård opbremsning, men bilen ramte ikke den ansatte på det tidspunkt. Herefter kørte bilen ind i medarbejderen flere gange.

- Flere ryk. Jeg vil sige omkring fem gange, lød vidnets svar på, hvor mange gange medarbejderen blev ramt, og hun fortalte, at medarbejderen blev ramt i maven.

- Hun rykker lidt tilbage, og så ryger hun også lidt hen på køleren, og hun reagerer ved at råbe stop på et tidspunkt. Bilen kører frem, og helt naturligt ryger kroppen henover.

Den unge kvinde forklarede i retssalen, hvordan Dennis virkede vred, da medarbejderen forsøger at stoppe ham.

- Det var tydeligt, at han ville forbi og gerne ville op på færgen, lød det blandt andet fra vidnet, der også fik spørgsmålet, om hun havde en opfattelse af, at vreden var retten mod medarbejderen:

- Jeg har en opfattelse af, at vreden blev rettet mod dem, der var i hans vej.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe er blevet mor efter traumatisk kejsersnit

Femte vidne: Aggressiv adfærd

Det femte vidne var en endnu ung kvinde, der også skulle ombord på færgen den pågældende dag.

- Jeg kan huske, der kommer en bil i megahøj fart, forklarede hun om momentet, Dennis Knudsen kørte mod færgeovergangen.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører familieforøgelse

Hun forklarede, at hun så medarbejderen blive ramt af Dennis' bil flere gange, og at den ramte hende i maven.

- Jeg kan ikke vurdere hastigheden, men man kan bare høre gaslyden. Det er som om, han trykker hårdt, forklarede vidnet, der kunne høre bilens motor gasse op.

LÆS OGSÅ: Olivia Salo chokerer: Aldrig set reality

Det kvindelige vidne fortalte til anklageren, at hun blandt andet kan huske fra episoden, at børnene i Dennis' bil græd på bagsædet.

- Jeg tænker, det var en aggressiv adfærd, fordi der blev råbt rigtig højt, og der var børn på bagsædet, der græd, sagde vidnet.

LÆS OGSÅ: Isabella Alberte afslører stor nyhed

Sjette vidne: Bilen kom i fuld fart

Som nogle af de forgående vidner, så holdt det sjette vidne også i kø til at komme op på færgen.

Vidnet fortalte, at hun så, at en bil kom med fuld fart på sin højre hånd.

- Jeg bliver virkelig overrasket over, at der kommer en bil i fuld fart. Bilen kører 40-50 kilometer i timen, fortalte vidnet.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie overrasker: Medvirker i ny DR-dokumentar

Der er altså uenighed blandt vidnerne omkring, hvor hurtigt bilen kørte, og mens de andre vidner, der så optrinnet, alle siger omkring 50 kilometer i timen, så fortalte medarbejderen, der blev ramt, at han kørte omkring 80 kilometer i timen.

Denne inkonsistens kom forsvarsadsvokaten Mette Grith Stage også ind på, og hun pointerede for vidnet, at hun tidligere havde fortalt til politiet, at bilen kørte med en hastighed på ikke under 30 kilometer i timen.

Vidnet bekræftede desuden, at hun så bilen køre ind i medarbejderen.

- Jeg vil sige et sted mellem fire og seks gange. Jeg kan se, at hun rykker sig fysisk, og at bilen bliver ved med at køre til den ene og den anden side, og at hun bliver ved med at prøve at blokere. Bilen prøver at komme udenom og prøver at køre forbi, men kører også ind i hende.

LÆS OGSÅ: Peter Birch afslører sjovt scoretrick: Sådan scorede han Frederikke

Der var en lang række vidner til stede til at overvære optrinnet, og du kan læse de resterende vidners forklaringer i vores liveblog HER.

Der forventes at falde dom i sagen i morgen.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-par indrømmer: Lejlighedskøb gav masser af diskussioner