Jasmin Victoria.
Jasmin Victoria.

Jasmin afslører: Klar til at trække stikket

Det hele blev vendt på hovedet for 'Paradise Hotel'-stjernen.

Alting kan ændre sig på et splitsekund.

Det måtte den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Jasmin Victoria mandag sande.

LÆS OGSÅ: 'FBoy Island'-vinder single igen

Artiklen fortsætter under videoen.

Egentlig havde hun planer om at trække stikket og tage en pause fra sit studie som sygeplejerske, efter semesterets sidste eksamen var krydset af.

- Jeg kunne mærke, jeg havde et behov for det. Jeg har kørt benhårdt på, siden jeg startede. Alt imens jeg har haft rimelig vilde kliniksteder, blandt andet på lukket retspsykiatrisk, har jeg arbejdet som vikar - både på Rigshospitalet og på psykiatriske botilbud, forklarer Jasmin til Realityportalen og fortsætter:

- Af den grund tror jeg bare, jeg havde brug for et lille break. Jeg har jo også min Instagram, hvor der også sker en del og har været en del igennem rent personligt. Så det lå egentlig lidt til højrebenet, at hvis det skulle være, så var det nu.

LÆS OGSÅ: Se Moster Nillers vilde reaktion på stor nyhed

Men sådan skulle det altså ikke gå.

Jasmin har nemlig fået en mulighed, hun ikke kunne takke nej til. En praktikplads på Rigshospitalets TraumeCenter og Akut Modtagelse.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Rasmus giver status på kærligheden

- Selvom jeg ikke har en indre vision om at arbejde med det akutte, har det altid været en lille drøm at komme derind forbi, fortæller Jasmin.

- Jeg har slugt alt, der nogensinde har været vist i tv, YouTube og så videre fra akutsygepleje, siden jeg var meget ung, og pludselig skal jeg selv stå derinde i uniform. jeg kan godt mærke, at jeg allerede nu er lidt bange for at stå alt for meget i vejen, men jeg glæder mig helt enormt meget til at suge så meget viden til mig, som jeg overhovedet kan, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Olivia Salo chokerer: Aldrig set reality