Rasmus Glasdam fra 'Gift ved første blik'.
Rasmus Glasdam fra 'Gift ved første blik'.

'Gift ved første blik'-Rasmus giver status på kærligheden

Nu sætter Rasmus Glasdam ord på, hvordan det går med kærlighedslivet efter programmet.

I kærlighedseksperimentet 'Gift ved første blik' blev Rasmus Glasdam gift for rullende kameraer med Sara Eckhardt, som han aldrig havde mødt før.

Artiklen fortsætter under videoen:

Parret valgte dog, at de ikke ville forblive gift i slutningen af eksperimentet, og efter programmet var afsluttet fortalte Rasmus til HER&NU, at han ikke var klar til at dele ud af sit kærlighedsliv.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Sine er gravid: Samme termin som Mie Fitness

Nu hvor oplevelsen er kommet lidt på afstand, er han dog klar til at fortælle, hvordan det står til på kærlighedsfronten.

- Jeg dater, og jeg er på datingmarkedet, kan man sige. Jeg er ikke på datingapps, og det er noget, jeg bevidst har trukket mig ud af, så jeg tager det bare én dag af gangen, fortæller Rasmus til HER&NU.

Han vil dog ikke afsløre, om han ser én person fast på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull er blevet single

Går du til dating på en anden måde efter 'Gift ved første blik'?

- Jeg har lært enormt meget om mig selv. Jeg ved ikke, om jeg går til dating på en anden måde, men jeg tror i hvert fald bare, at jeg er mere bevidst om, hvad der er vigtigt for mig, fortæller han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: NU SKER DET: Elvira er i retten i Dubai

- Jeg har taget meget af brodden af, at det hele skal være så perfekt på en eller anden måde. Jo mere åben man er overfor ting, jo mere kan man blive positivt overrasket, afslutter han.