Milad i problemer: Derfor klapper han i

Nu fortæller Milad, hvorfor han har blokeret flere medier på Instagram.

Det er ingen hemmelighed, at Elvira Pitzners ekskæreste Milad Saadati er en aldeles aktiv bruger på det sociale medie Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK: Så længe skal vi vente på 'Badehotellet'

Siden december har han nemlig delt mange forskellige Instagram-stories om Elvira Pitzner, som han har anmeldt for tyveri og utroskab i Dubai.

LÆS OGSÅ: Gustav støtter Elvira: Vi har alle begået fejl

Tidligere i dag erfarede HER&NU/Realityportalen dog, at han har blokeret flere medier på Instagram, selvom han tidligere ikke har været bleg for at udtale sig vidt og bredt om sin side af sagen til pressen.

Nu fortæller han til HER&NU/Realityportalen, hvorfor han har trukket sig fra mediernes søgelys.

- Jeg er blevet kontaktet af Dubais politi, og jeg må ikke give nogle former for interviews. Jeg er i problemer på grund af det, lyder det fra Milad, der uddyber:

- Det er ulovligt i Dubai at give den slags interviews og involvere pressen, siger Milad, der dog ikke vil svare på, hvad det vil sige, at han er i "problemer".

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard deler rørende historie: Derfor besøger jeg ikke min mors grav

Realityportalen/HER&NU har spurgt ind til, hvorfor han har medvirket i flere interviews om sagen, hvis det er ulovligt i Dubai, hvilket han ikke har svaret på.

Vi har ligeledes spurgt Milad, om det har fået nogle konsekvenser for ham, at han har udtalt sig om den verserende sag til pressen, hvilket han heller ikke har reageret på.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie overrasker: Medvirker i ny DR-dokumentar