Gustav støtter Elvira: Vi har alle begået fejl

Gustav Salinas er gået ind i kampen for at få Elvira Pitzner hjem.

Gustav Salinas har i flere måneder kæmpet en kamp for Palæstina og brugt sin platform til at råbe op, nu tager han del i en anden kamp - en mere personnær en af slagsen.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører familieforøgelse

Gustav er nemlig gået ind i kampen for at få Elvira Pitzner hjem fra Dubai - et land, hun har siddet fanget i siden den 30. november, hvor hun blev varetægtsfængslet for utroskab og tre dage senere løsladt med udrejseforbud på ubestemt tid.

Elvira kender endnu ikke sin skæbne i ørkenstaten, som har et helt andet lovgivningssystem end danskerne. Men ifølge Gustav er der kun én ting, der er rigtigt i denne her sag, og det er at få Elvira hjem til Danmark.

Derfor har Gustav delt en story på Instagram, hvor han appellerer til, at alle deler et opslag fra Elviras mor, Katerina Pitzner, hvor hun igen forsøger at råbe Lars Løkke op.

- Husk, kærlighed gør blind. Vi har alle begået fejl. Del opslaget, så hun (Elvira red.) kan komme hjem, skriver Gustav til en story, hvor han viser Katerinas opslag frem.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe er blevet mor efter traumatisk kejsersnit

Derudover sender Gustav ord direkte til Elvira.

- Jeg sender sig masser af god energi og håber, at dette mareridt snart er overstået for dig. Masser af kærlighed til dig og din familie, skriver Gustav og tagger Elvira i sin story, så han er sikker på, at budskabet når frem til hende.

LÆS OGSÅ: NU SKER DET: Elvira er i retten i Dubai