'Paradise'-babe er blevet mor efter traumatisk kejsersnit

Kærligheden vil ingen ende tage, selvom fødslen var hård.

Den tidligere 'Paradise'-stjerne Fie Maria Krügermeier har fået en tidlig julegave. I går blev hun nemlig mor for første gang, det afslører hun på Instagram, hvor hun har delt et billede af sin nyfødte søn, Hugo.

- 17.12.2023. Hvor kliché det end lyder, så ved jeg nu hvad ægte kærlighed er. De sidste 5 dage har været en lang og sej kamp, der endte ud i et traumatisk akut kejsersnit. (Det vil jeg fortælle mere om) Men lige nu vil jeg bare dele med hele verden, at mit lille vidunder er kommet til verden, og jeg føler mig hel, skriver Fie i et opslag til billedet og fortsætter:

- Han er så smuk og bare 4 kg ren kærlighed. (Ja, huen er lyserød, fordi de ikke lige havde en stor nok til min nugget.) Vi har det under omstændighederne godt. Har haft den bedste familie og veninde omkring mig under hele processen. Og nu skal jeg bare nyde min nye bedste ven. Jeg er så høj på lykke at det halve kunne være nok. Velkommen til verden min baby dreng.

LÆS OGSÅ: Johannes Nymark genfandt juleglæden: Slut med stress

Overfor Realityportalen / HER&NU fortæller Fie, hvordan det hele endte med at blive en traumatisk oplevelse for hende.

- Det var en igangsættelse, der startede onsdag, og så var det en blanding af, at de havde for travlt og glemte mig flere gange, der gjorde, at jeg fik taget hul på vandet, og de ikke havde tid og hænder til at følge op på det, og så endte det i en infektion, der påvirkede ham så meget. Men vi har det godt efter omstændighederne, jeg fik akut kejsersnit og har derfor længere helingsprocess, samtidig med det var mega hamrende traumatisk, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard deler rørende historie: Derfor besøger jeg ikke min mors grav

- Han skulle pludselig bare ud på 30 minutter, og jeg fik ham først at røre efter flere timer, det var helt forfærdeligt. Men min mor var med ham hele vejen. Lillemanden ligger med ilt og kommer sig, og der bliver holdt øje med infektionen. Han er også ekstra træt ovenpå alle de begivenheder. Men han kommer sig så fint, og han er helt fantastisk dejlig. Det er helt sikkert det vildeste og største nogensinde

Tilbage i august, da Fie var halvvejs igennem graviditeten, sprang der en bombe under familiedrømmen, da hun og kæresten gik fra hinanden, og Fie kunne se frem til et liv som alenemor.

LÆS OGSÅ: Peter Birch afslører sjovt scoretrick: Sådan scorede han Frederikke

- I går fik jeg en grim overraskelse, der betyder, at det kun er mor og Hugo nu. Mod resten af verden. Jeg er bare chokeret og rystet. Jeg har ikke de vilde ord for det faktisk. Jeg prøver ikke lade mig påvirke for meget af det, fordi det ikke skal gå udover min dreng i maven, fastslog hun dengang.

LÆS OGSÅ: Lægens ord: Så syg er Mia Wagner

Hun ønskede ikke at gå yderligere i detaljer omkring, hvad der var sket. Fie bedyrede dog, at ekskæresten skulle være en del af sønnens liv i det omfang, han havde lyst til det.

Se de første billeder af Hugo og Fie efter fødslen herunder: