Sille Nimholm har mistet kontrollen: Jeg er så ked af det

Realitystjernens Instagram er blevet hacket. Hun har aldrig oplevet noget lignende.

Sille Nimholm gennemgår netop nu noget af det, der formentlig vil være en influencers værste mareridt: At miste kontrollen over sine sociale platforme.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner afslører kønnet

For tre dage siden fandt hun nemlig ud af, at hun havde mistet adgang til sin Instagram-profil. 'Paradise Hotel'-stjernen er derfor tyet til sin TikTok-profil i stedet for at opdatere sine følgere på situationen gennem en række videoer.

- Jeg er blevet hacket på min Instagram, og jeg arbejder på højtryk for at få det løst. Hvad end jeg lægger op, please anmeld det, og lad være med at åbne noget fra mig, indtil jeg er tilbage, lød opfordringen for et par dage siden fra en frustreret Sille, der fortsatte:

- Jeg har været rigtig presset siden i går aftes, fordi jeg synes, det er virkelig ubehageligt, at der er nogen, der har adgang til min private profil og kan skrive til folk. Jeg aner ikke, hvad der bliver skrevet, eller hvem der bliver skrevet til.

Sille har ellers bygget en solid platform op på sin Instagram, og derfor ville tv-stjernen da også blive ganske nedslået, hvis hun skal give afkald på sine 63.000 følgere og 155 opslag.

- Jeg håber ikke, jeg mister min Instagram, og at jeg godt kan få den tilbage, så jeg ikke skal starte forfra. Det ville jeg græde over. Jeg har mange informationer på min Instagram, som jeg skal bruge, så jeg håber, jeg har noget medvind, fortæller influenceren.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Ikke færdig med 'Badehotellet'

Hvordan kunne det ske?

Sille har kontaktet Instagram, der normalt har en svartid på 24 til 48 timer, og da det andet døgn var nået i går, havde hun stadig intet hørt. Hun har også skrevet til alt og alle og prøver ihærdigt at genvinde kontrollen.

- Det er virkelig noieren. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Det store spørgsmål, Sille står tilbage med, er, hvordan i alverden, det kunne ske, at en fremmed kunne få adgang til hendes profil og samtidig sørge for, at hun ikke selv kan logge ind på den.

Hun var ikke engang ved sin telefon, da hackeren gjorde sit træk.

LÆS OGSÅ: Realitypar afslører kønnet

- Jeg aner ikke, hvordan det er sket, for jeg trykker aldrig på links, og får jeg noget mistænkeligt, så sletter jeg det med det samme. Jeg havde slet ikke min telefon på mig, da det skete, forklarer Sille og fortsætter:

- Jeg bestilte McDonalds med min mor, mens min telefon lå i bilen. Jeg havde brugt telefonen i bilen inden, og da jeg kom ud igen, gik mine beskeder amok med folk, der skrev, om jeg var blevet hacket. Og så gik det bare stærkt.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler jubler: Endelig skete det

Siden da har hackeren været i gang på Silles profil, og i dag kan man blandt andet se en reklame på hendes story for en "investeringschoach-assist", som er "ekspert i kryptovaluta-analyse". Derfor råder Sille sine følgere til at holde nallerne fra de links, der er lagt op.

- Jeg er så ked af, at det her sker både for mig og jer. Jeg ved ikke, om der er nogen, der kunne finde på at hoppe i sådan en fælde, men please anmeld det, lyder det gentagne gange fra hende.

LÆS OGSÅ: WHAT! Lenny og Teitur i vild diskussion: Stak ham en lussing

@sille_nimholm Send gerne lidt held og lykke min vej 🙏🏼🤞🏼🍀 #fyp #fypシ #xyzbca #foryoupage #danmark #denmark #goodluck ♬ original sound - Sillenimholm