Elvira Pitzner afslører kønnet

I dag har parret fundet ud af kønnet på deres kommende barn.

Denne uge har været fyldt med gode nyheder fra Elvira Pitzner og Mortada Haddad. Ikke nok med, at parret kunne fortælle, at de var blevet forlovede. De kunne også afsløre, at kærlighedsboblen kun vil vokse sig større fremover. Parret venter nemlig deres første barn sammen.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler jubler: Endelig skete det

I dag kunne de så dele endnu en glædelig nyhed. De har nemlig afsløret kønnet på barnet - ikke kun for offentligheden, men også for sig selv.

Og som med så meget andet i diamantfamilien, så gør man ikke noget halvt, og det samme var tilfældet for parrets "gender reveal"-fest. De havde nemlig pyntet op med balloner og diverse anden babypynt og inviteret en håndfuld mennesker til at dele oplevelsen med dem.

I et opslag på sin Instagram har Elvira netop delt en video, der viser det forelskede par få overbragt nyheden om kønnet.

- It's a... står der i teksten, og i videoen ser man Elvira springe en ballon, der indeholder lyserød konfetti.

LÆS OGSÅ: Mortada: Derfor skal Elvira og jeg have barn nu

Ud fra de klassiske traditioner tyder det altså på, at det bliver en pige, parret kan byde velkommen senere på året, og det ligner på diamantdatterens reaktion, at nyheden om endnu en diamantdatter i familien faldt i god jord.

Parret har da også fået lavet en smuk lagkage med teksten "Vi elsker dig uanset" og lyserødt fyld.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson klar til ny sæson 'Paradise': Får særbehandling af produktionen

Mere end et køn

I går kommenterede Mortada på dagens store fejring af barnets køn, og her slog han fast, at selvom parret gør noget stort ud af det og pynter op i de klassiske lyserøde og blå farver, så vil barnets fremtid stå i alle palettens farver.

- I morgen fejrer vi mere end et køn. Vi fejrer begyndelsen på en identitet, der vil udfolde sig frit, langt ud over grænserne af "dreng" eller "pige". Her starter rejsen mod at blive den person, de er bestemt til at være, skrev han på sin story og fortsatte:

- At blive far er noget, jeg ser utroligt meget frem til. Jeg glæder mig til at påtage mig det ansvar og de glæder, det medfører, og mest af alt at lære af den person, vores barn vil blive.

LÆS OGSÅ: Lotte tilbage hos Amalie og pigerne: Nu er livet komplet

Du kan selv se videoen herunder: