Lotte tilbage hos Amalie og pigerne: Nu er livet komplet

Lotte Kejser har ikke set sin datter og børnebørn i næsten et år, men nu er familien atter samlet.

Der har været kold luft mellem Amalie Szigethy og hendes mor Lotte Kejser, siden Amalie og Mikkel igen fandt sammen ovenpå en turbulent tid med ture i retten og anklage om bortførelse.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Derfor kender vi ikke kønnet

Lotte har længe forsøgt at række ud til sin datter og børnebørn, som hun med længsel har måtte undvære.

- Det er meget forfærdeligt ikke at kunne deltage i mine børnebørns fødselsdage. Men jeg tænder alligevel lys og stiller et flag med gaver på mit bord og sender dem kys og kram, fortalte Lotte til HER&NU/Realityportalen tilbage i november, hvor barnebarnet Hannah blev tre år.

Da HER&NU/Realityportalen mødte Amalie på den røde løber i marts, fortalte hun, at hun igen var på talefod med sin mor, men ikke meget mere end det.

- Jeg elsker min mor, og jeg vil altid elske hende. Hun betyder alt for mig, og det har hun gjort hele vejen igennem det her, og det ved hun også godt, fortalte Amalie.

LÆS OGSÅ: TV 2-par afbryder hussalg

Dengang var det uklart, om Amalie også så sin mor, og om pigerne gjorde, eller om de kun talte sammen, men det bekræfter mor/mormor Lotte til HER&NU/Realityportalen, at de gør.

- Ja, jeg ser mine børnebørn. Det betyder alt for mig, at jeg kan se Amalie og mine børnebørn igen. Nu er livet komplet, fortæller Lotte, der netop er rundet et skarpt hjørne.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Det er en mile pæl at blive 60 år. Jeg føler mig stærk og klar til anden halvleg, fortæller Lotte, som den 25. april fyldte 60 år.

LÆS OGSÅ: Emil har afbrudt rejsen: Skal opereres i Danmark

Dagen fejrede hun med sin mor og nogle af sine børn. De fik sushi og jordbærtærte. På lørdag den 27. april bliver hun fejret ved en reception.

LÆS OGSÅ: Mortada: Derfor skal Elvira og jeg have barn nu

Lotte Lytton Kejser og Amalie Szigethy
Lotte Lytton Kejser og Amalie Szigethy