Karina Arensbach og datteren Nalina
Karina Arensbach og datteren Nalina

TV 2-par afbryder hussalg

Parret skulle videre, men så ikke alligevel.

Kasper Hvid Jensen og Karina Hvid Arensbach fra TV 2-programmet 'De sjældne danskere' satte deres hus i Ringsted til salg i december 2023.

Artiklen fortsætter under videoen af veninderne fra 'Først til verdens ende'.

- Vi har brugt et år på at mærke efter, og på det år er det blevet mere og mere tydeligt, at særligt Kasper ikke har følelsen af hjem. Det har vi handlet på og sat huset til salg, skrev parret i forbindelse med annonceringen af hussalg.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører forlovelse: I said yes

Men nu har piben fået en anden lyd.

- Man finder nogle gange først ud af, hvad man har, når man mister det. Nogle gange er jeg hurtig på aftrækkeren, måske for hurtig, hvem ved? Efter en masse rengøring pga. interesse, fremvisninger, en underskrevet købsaftale, som blev annulleret, kunne jeg mærke, at dét gjorde et eller andet ved mig. Jeg kunne se, hvad det gjorde ved Karina. Jeg har øvet mig i at mærke efter, vi har sammen lært en masse det sidste halve år. Men i hele denne her proces, har vi kigget hinanden i øjnene og fundet en fælles følelse. Følelsen af, hvad hjem er, skriver Kasper i et opslag på Instagram.

Til salg-skiltet er derfor nu fjernet fra adressen, og familien bliver i huset.

- Skiltet er ikke fjernet pga. salg. Men fordi vi vil skabe det hjem, vi drømmer om for vores lille familie, udleve de drømme og komme i mål med de projekter, vi er gået i gang med. Det gode vejr er på vej, hækken skal have noget kærlighed, ungerne en trampolin, og Karina kan igen rode med krukker og blomster. På den måde endte eventyret jo alligevel lykkeligt, slutter Kasper opslaget.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-par fik uventet hjælp fra produktionen

Kasper og Karina har sammen børnene Nalina og Noor, der begge er med i TV 2-programmet.