'Først til verdens ende'-par fik uventet hjælp fra produktionen

Nadine Østby Hajjar fandt ud af, at hun måske ikke havde pakket helt så praktisk til turen gennem Asien.

Det handler om at tænke taktisk og praktisk, når 'Først til verdens ende'-deltagerne skal pakke til deres lange rejse i TV 2-programmet.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-par fik opsang af produktionen

For Nadine Østby Hajjar, som i programmet rejser med sin gode studieveninde Emilie Thygesen, var det ikke helt så ligetil at pakke.

Det måtte hun sande under turen, hvor det gik op for hende, at hun måske ikke havde pakket helt så praktisk, som hun havde tiltænkt.

- Jeg går meget i joggingtøj, og det bliver ikke så hurtigt tørt, når man har vasket det i hånden, siger Nadine, som derfor ofte måtte pakke halvfugtigt tøj.

- Jeg smed også lidt tøj her og der på de forskellige checkpoints, fortæller Nadine med et grin.

Senere hen gik det dog op for Nadine og Emilie, at tøjet ikke bare blev liggende på de forskellige checkpoints.

- Vi fandt ud af at produktionen tog tøjet med videre, siger Emilie, der bliver suppleret af Nadine:

LÆS OGSÅ: Geggo færdig med botox: Afslører nyt skønhedstrick

- Det var meget en effektiv måde at rejse på. Så sagde de, ”du har glemt den her sweater”, siger Nadine, som derfor ikke behøvede at bære på alt det våde tøj selv.

Pakkede i sidste øjeblik

Det var dog ikke kun produktionen, der kom Nadine til undsætning i forhold til tøj. Emilie lånte hende nemlig også tøj undervejs på turen.

LÆS OGSÅ: Nina Agdal og Logan Paul skal være forældre

- Jeg kan godt lide at gøre ting i sidste øjeblik, for så føler jeg, at jeg får gjort tingene effektivt. Jeg pakkede natten til, at vi skulle rejse, siger hun og tilføjer:

- Jeg havde besluttet mig for, hvad jeg skulle have med på forhånd, men jeg blev hurtigt klar over på rejsen, at det ikke var praktisk tøj, jeg havde med. Det påpegede Emilie også flere gange, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-Martin åbner op: Fik en fødselsdepression

Du kan se, hvordan det går veninderne og de øvrige deltager i 'Først til verdens ende' hver mandag klokken 20.00 på TV 2 eller TV 2 Play.