WHAT! 'Først til verdens ende'-vindere tog turen to gange

Veninderne blev sendt afsted på løberuten igen, dagen efter de vandt.

Selvom Nadine Østby Hajjar og Emilie Thygesen var hele syv timer bagud i forhold til konkurrenterne, da de startede sidste etape, så endte de med at løbe med sejren og pengepræmien på 250.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Efter Dubai-drama: Nu takker diamantfamilien af

Sejren kunne dog ikke fejres lige med det samme, for de rejsende fik nemlig ikke "fri", da vinderne var fundet, forklarer veninderne til HER&NU/Realityportalen.

Dagen efter sejren skulle deltagerne nemlig filme en såkaldt "re-run", hvor de skulle løbe samme rute igen, som de gjorde dagen forinden.

- Der bliver lavet "re-run" for at gøre det mere dramatisk. Så de tager nogle ekstra scener, hvor vi løber ind, forklarer Emilie og uddyber:

- Det var ikke helt fra færgen, men der fra hvor vi kører med motorcyklerne. Man skal have samme ansigtsudtryk, og man skal være ligeså forpustet som dagen før, og det er bagende varmt, og det er det samme svedige tøj, man havde på fra dagen før. Det var det sidste, man havde lyst til på daværende tidspunkt, lyder det.

LÆS OGSÅ: 'Bryggen'-stjerne afslører graviditet

Det var ifølge Nadine en anelse anstrengende, at de skulle leve sig ind i de helt samme følelser, som de havde haft dagen forinden.

- Der er lidt skuespil over det, for på det tidspunkt kendte vi resultatet, men vi skulle stadig virke ligeså nervøse i ansigtstrækkene, siger Nadine.