Ikke set på tv: Måtte gemme sig efter sejren

Kort tid efter sejren fik kvinderne en overraskende besked fra produktionen.

Med blot seks minutter løb de 26-årige venner Nadine Østby Hajjar og Emilie Thygesen med sejren i TV 2-programmet 'Først til verdens ende'.

LÆS OGSÅ: Heino Hansen tester sit forhold i kendt tv-program

Det var et surrealistisk øjeblik for veninderne, som var syv timer bagud i forhold til fotografvennerne Martin og Sebastian, da de startede sidste etape.

Hvad man ikke ser på skærmen er dog, at veninderne ret hurtigt blev ført i skjul efter sejren.

- Vi kom ind i templet og så, at vi havde vundet. Så havde vi lige et kort moment, hvor de fik vores reaktion, og så skulle vi ned i en kælder i templet. Vi fik at vide, at vi skulle tie stille nu, fordi der kom nogle, siger Nadine til HER&NU/Realityportalen, der bliver suppleret af Emilie:

- Vi kunne kigge lidt op af et lille hul, hvor vi kunne se drengene komme gående. Det var meget mærkeligt, for vi anede jo slet ikke, at det var så tæt.

LÆS OGSÅ: 'Bryggen'-stjerne afslører graviditet

Efter drengene var blevet bekendt med, at de fik en andenplads i konkurrencen, og produktionen havde filmet deres reaktioner, fik kvinderne lov til at komme frem.

Havde givet op

At kvinderne skulle ende med at løbe med sejren var ikke noget, de regnede med, da de startede sidste etape - tværimod.

- Vi havde nærmest givet op på den sidste etape. Vi gjorde alt, hvad vi kunne, men mentalt var vi et sted, hvor vi ikke regnede med det, siger Emilie og tilføjer:

- Vi spillede som om, at vi regnede med, at vi ville vinde, men det kom som et kæmpe chok, da vi rent faktisk gjorde det, afslutter Emilie.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Prins Vincent laver vildt move på målstregen