Genforenet med aflastningsfamilie efter tv-optræden

Tea og Tilde har fået en særlig kontakt grundet deres deltagelse i TV 2-programmet.

Søstrene Tea og Tilde fra TV 2-programmet 'Først til verdens ende' var som børn i aflastningsfamilie, da deres mor fik brystkræft i 2004, hvor pigerne var blot seks og fire år.

- Da vi var helt små, kommer vi i aflastningsfamilie, fordi der jo skal være nogen til at aflaste vores mor, når hun er indlagt eller har det for dårligt til at kunne passe os, fortæller Tea til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup forklarer: Derfor talte hun flydende tysk i 'Badehotellet'

Selvom aflastningsfamilien har haft stor betydning for søstrene, så har de ikke haft kontakt med dem, siden de var små.

- Vi mistede kontakten, da vi flytter fra København, men så ser hun (plejemoren red.), vi skal være med i ’Først til verdens ende’, og hun skriver til os, så nu har vi kontakt igen på grund af programmet, afslører Tilde.

Søstrene er meget taknemlige for, at programmet har skabt den forbindelse.

- Det er sjovt, for vi har altid talt om, at vi mega gerne vil takke hende, for det er jo nogle mennesker i vores liv, der har betydet rigtig meget for vores barndom og har været med til at gøre os til dem, vi er. Vi har altid godt villet fortælle dem, at det var mega værdsat, fortæller Tea og Tilde tilføjer:

- Det er dejligt, vi nu fik muligheden for det, fordi hun så skrev til os, så vi fik lov til at skrive det tak, vi længe gerne har villet.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-Sebastians nye eventyr: Baby på vej

Søstrene har planer om at mødes med aflastningsfamilien.

- Vi skal drikke en kop kaffe inden længe og få snakket sammen, så det er dejligt, slutter Tea.

LÆS OGSÅ: TV 2-par afbryder hussalg