'Først til verdens ende'-par fik opsang af produktionen

I starten fyldte konkurrencen en del for Martin og Sebastian.

Starten på rejsen gennem Asien er kørt som smurt for fotografvennerne Martin Junkerby og Sebastian Vistisen Toft i TV 2-programmet 'Først til verdens ende'.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Rachel i chok: Måtte hjælpe med evakuering

De to rejselystne mænd kom nemlig først til de to første checkpoints, og i starten fyldte konkurrenceelementet da også en del.

Det betød også, at produktionen måtte minde dem om, at de skulle huske at nyde turen.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-deltager i babylykke: Er gravid

- Man har løbende samtaler med dem undervejs, og på et tidspunkt sagde de, "husk, at I skal være i nuet, og I skal spise lidt mere", fordi vi brugte ingen penge til at starte med, som man også ser i programmet, siger Sebastian, der bliver suppleret af Martin:

- Vi får i hvert fald at vide, at I kan godt, der er rådighed nok til, at I også kan spise lidt - også noget ordentligt, som ikke kun er fra 7-Eleven, siger Martin med et grin.

Stressede ikke

På trods af at konkurrenceelementet i starten fyldte en del, så varede det dog ikke længe, før vennerne begyndte at slappe af i det.

- Man ser nogle vilde ting, og man møder en masse nice mennesker, og det ville vi gerne nyde, og når de 24 timer var slut, så kunne vi snakke konkurrence igen. Vi kunne ikke gøre noget i de 24-timer uanset hvad, siger Sebastian og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Nu sker det: Her vender 'Bachelorette' tilbage

- En ting, som vi har været gode til, er, at vi ikke har stresset så meget over ting, vi ikke kunne nå. Hvis vi for eksempel ikke nåede et tog, så tænkte vi, "nå, vi kan alligevel ikke gøre noget ved det", lyder det fra vennerne.