Fik hjælp af Benjamin: Jeg blev kaldt besat og en stalker

Da 30-årige Line Schmidt blev overvældet af fordømmende kommentarer og hård omtale, kom Benjamin hende til undsætning.

"Jeg ejer det hus, Benjamin er vokset op i, fortæller hun til kameraet, og hvis nogen har set ”Ondskabens Øjne” eller læst en brochure om stalking, så burde alle alarmklokker ringe nu".

Sådan skrev Søren Baastrup om 30-årige Line Schmidt i en anmeldelse, da første afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' var løbet over skærmen.

Selvom Line godt vidste, at anmeldelsen var satirisk, ramte den hende som et slag lige i solar plexus.. Søren Baastrup var nemlig ikke den eneste, som kommenterede negativt på Lines deltagelse i programmet.

LÆS OGSÅ: Maria Mainz deler stor nyhed: Jeg kan ikke vente

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har haft det svært med den omtale, som jeg har fået, mens programmet er kørt. Jeg er blandt andet blevet kaldt besat, creepy og en stalker på sociale medier, og derudover har folk fortalt mig, at der også er blevet snakket om mig i byen på den måde. Det har været hårdt, fortæller Line til HER&NU og fortsætter:

- Jeg er ked af, at min og Benjamins historie ikke blev klippet og fortalt bedre, for mange har misforstået vores relation fuldstændig. Vi havde jo kun mødt hinanden kort en gang før optagelserne, da Benjamin gerne ville forbi og se sit barndomshjem.

Fik hjælp af Benjamin

Selvom de negative kommentarer primært har været rettet mod Line, har hun ikke siddet med det alene.

- Benjamin har været forbi mig, og han har hjulpet mig igennem det. Han har været god til at huske mig på, at det er ligemeget, hvad andre tænker, sålænge vi selv kender sandheden. Han husker mig på, at det vigtigste er, at vi har haft os selv med i programmet, forklarer Line og fortsætter:

- Det er mega stort, at Benjamin har haft overskud til det.

LÆS OGSÅ: I fars fodspor: Bubber træner sin store dreng

Den 30-årige fynbo har også lært at navigere i de negative kommentarer.

- Jeg har det okay nu. Jeg skulle bare lige vende mig til det, og jeg fortryder på ingen måde, at jeg har været med i programmet. Jeg har fået en masse ud af at være med blandt andet en masse gode venskaber, og dem ville jeg ikke ha' været foruden.

Én af dem, som er kommet tæt ind på livet af Line siden optagelserne, er Benjamin, og i et opslag på Instagram fortæller Benjamin om hans tætte relation til Line. Læs hele opslaget herunder.