Brød sammen under optagelserne: Tæt på at forlade programmet

Morgenen efter festen i 'Kærlighed hvor kragerne vender' blev Tobias Ytting overvældet af sine følelser og brød sammen i gråd.

Da 26-årige Tobias Ytting Kjærgaard vågnede efter festen i 'Kærlighed hvor kragerne vender' var det både med normale og moralske tømmermænd. Til festen blev han nemlig konfronteret af sine tre bejlere, Rikke, Sandra og Stine, som både efterspurgte alenetid og klarhed.

- Morgenen efter festen, inden kameraerne rullede, ramte mine indre følelser mig for første gang i lang tid, og jeg brød sammen i gråd. Jeg forstod ikke helt, hvorfor jeg græd. Jeg kunne bare ikke forstå mine følelser inden i, fortæller Tobias i et opslag på Instagram.

Heldigvis fik Tobias Ytting ikke lov til at sidde alene med sine tårer.

- Der var en fantastisk produktionschef, der greb ind, og en Benjamin, som tog sig tid til at tale med mig. De hjalp mig med at forstå, hvad der foregik inden i, og hvordan hele situationen var.

Tæt på at forlade programmet

Hvis ikke produktionschefen og Benjamin var kommet Tobias til undsætning, havde han formentlig forladt optagelserne.

- Uden den samtale virkede alt til at være ved at falde fra hinanden. Jeg har aldrig været så udfordret og overvældet af følelser, som jeg var på det tidspunkt, skriver han.

LÆS OGSÅ: Badehotellets hr. Weyse: Her er hans kendte kæreste

En lille genert skoledreng

I stedet for at forlade programmet forsøgte Tobias at efterkomme pigernes ønsker. Under 'spa'-daten inviterede han derfor alle tre på alenetid. Dog havde han lidt svært ved at sætte ord på sine følelser - i hvert fald på tre forskellige måder.

- Du får mig til at føle mig som en lille genert skoledreng, lød det fra Tobias til to af pigerne i det nyeste afsnit.

Til HER&NU har Tobias dog sat ord på, hvad han mente med det.

- Jeg er ikke den bedste til at sætte ord på mine følelser. Så jeg tror bare, at jeg hørte en af gutterne bruge vendingen 'en lille genert skoledreng', og så lod jeg mig inspirere. Det var dog blot en måde at sætte ord på mine følelser, og de følelser, som jeg forsøgte at sætte ord på, havde jeg for begge piger. Derfor endte ordlyden med at være den samme.

Se hele Tobias' opslag fra Instagram herunder.

Se det nyeste afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 PLAY.