Sandra afslører: - Jeg har fundet manden i mit liv

Hun jagtede den eneste ene i TV 2’s 'Kærlighed hvor kragerne vender' – men det blev via Tinder, at Sandra Christiansen, 34, efterfølgende fandt manden i sit liv.

Der opstod sød musik mellem 34-årige Sandra Christiansen og 26-årige Tobias Ytting Kjærgaard i 'Kærlighed hvor kragerne vender', men da programmet sluttede forsvandt tonerne af forelskelse.

LÆS OGSÅ: Derfor er Rikke Gøransson ikke gravid i ny sæson 'Paradise Hotel'

Artiklen fortsætter under videoen.

Parret forsøgte ellers at give forholdet en reel chance, da de kort efter optagelserne blev kærester.

I december, nogle måneder senere, endte de dog med at kaste håndklædet i ringen, da de indså, at de var for forskellige.

Det betød dog ikke, at Sandra opgav kærligheden, og allerede i december havde hun en ny mand på krogen.

- Jeg har fundet manden i mit liv. Jeg fandt ham på Tinder. Han hedder Thomas, fortæller Sandra til HER&NU og fortsætter:

- Vores første date var en af de længste, som jeg nogensinde har været på. Den varede 7 timer. Først spillede vi padeltennis, så spiste vi frokost, og så var vi på havnerundfart.

Fælles adresse

Efter første date gik det hurtigt mellem Sandra og Thomas. I januar blev de kærester, og i marts rykkede Sandra teltpælene op.

- Jeg er flyttet hen til Thomas. Han bor i et hus i Give, forklarer Sandra.

I fremtiden drømmer parret dog om at flytte til en større by og stifte familie.

Stadig single

Modsat Sandra er Tobias stadig single, og han har ikke fokus på at finde kærligheden for tiden.

- Jeg har datet lidt, men det er ikke blevet til noget seriøst endnu. Lige nu nyder jeg bare livet med kolonihaveprojekter, venner og andre spændende oplevelser, forklarer Tobias.