Flyttede sammen i januar: Nu planlægger de børn og huskøb

I flere måneder kørte parret til og fra hinanden i pendulfart, men sådan kunne det ikke blive ved.

Som den eneste af de fire single fyre fandt 32-årige Anders Ingwersen den store kærlighed i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-Tobias var ensom: Brød sammen efter syv år

I TV 2-programmet forelskede han sig nemlig i 28-årige Emilie Lindevang, og heldigvis var forelskelsen gengældt.

Siden optagelserne er det gået stærkt hos parret. I sidste afsnit blev de to kærester, og i dag er Emilie flyttet ind i Andres lejlighed ved Åstrup Mølle øst for Faaborg.

- Vi begyndte at snakke om at flytte sammen ret hurtigt, efter vi kom hjem. Vi var sammen hele tiden, så det virkede fjollet at køre frem og tilbage, fortæller Emilie og Anders supplerer:

- Efter vi kom hjem, der kunne vi mærke, at vi ville de samme ting. Vi var virkelig glade for hinanden, og både venner og familie opfordrede os faktisk til at flytte sammen.

Parret besluttede sig allerede for at flytte sammen i november, men på grund af renovering endte de først med at gøre noget ved det i starten af 2024.

- Det hele har været meget naturligt. Det er dejligt at bo sammen, forklarer Emilie, som dog har haft en lille anke ved at rykke teltpælene op:

- Det sværeste har været at flytte fra mine venner og familie. Anders har heldigvis været hensynsfuld og god til at tilbyde, at vi kan køre hen og besøge dem, og jeg kan også køre selv. Vi har to biler.

Selvom Emilie fysisk er kommet længere væk fra sin egen familie, er hun kommet en del tættere på sin svigerfamilie. Ved Åstrup Mølle, hvor Emilie og Anders bor nu, har Anders' forældre nemlig deres daglige gang, da familien driver virksomheden 'Stofmøllen' derfra.

- Jeg har tit været ovre i møllen, men det har mest været efter lukketid, da jeg jo ikke måtte blive set på grund af programmet. Derudover har vi tit spist aftensmad med Andres forældre, hvis de har arbejdet sent, forklarer Emilie.

LÆS OGSÅ: 'Kragerne'-Rasmus taler ud om sjælden sygdom: Jeg er heldig

Selvom Emilie og Anders trives ved Åstrup Mølle er planen, at de på sigt skal finde et hus på sydfyn og stifte familie.

- Inden for de næste fem år, vil vi gerne købe hus og have børn, afslører Emilie og Anders nikker.