Foto: BLU/ TV 2
Foto: BLU/ TV 2

Emilie holdt på en stor hemmelighed i 'Kærlighed hvor kragerne vender'

Allerede tidligt under optagelserne vidste Emilie, at hun ville blive valgt til sidst.

'ENDELIG!!'

Sådan indleder 27-årige Emilie Lindevang et opslag på Instagram, hvor hun afslører, at hun bar på en hemmelighed overfor de andre deltagere under optagelserne til 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

Artiklen fortsætter under videoen.

Emilie Lindevang vidste nemlig godt fra start, at 32-årige Anders Ingwersen ville vælge hende til sidst.

- Jeg følte mig sikker på, at Anders ville vælge mig, fordi det sagde han inddirekte til mig under optagelserne. Allerede på vores første alenetid snakkede vi også om, at vi var ret vilde med hinanden, og vi delte fremtidsplaner, fortæller Emilie til HER&NU.

Som at spille skuespil

For at lave spændende tv er alle parrets alvorlige og intense snakke dog blevet klippet ud af programmet, og Emilie og Anders blev også bedt om at holde lav profil under optagelserne.

- Jeg havde meget alenetid med Anders i programmet, men efter hver alenetid fik jeg besked på af produktionen, at jeg ikke måtte sige til nogen af de andre piger, hvad Anders og jeg havde snakket om. De skulle tro, at de stadig havde en chance, forklarer Emilie, som ikke altid synes, at det var en nem opgave.

- Det føltes lidt som at spille skuespil, og det var svært at sidde og finde på ting, når de andre piger spurgte ind til vores snakke og alenetid. Jeg vidste aldrig rigtigt, hvad jeg skulle sige, forklarer Emilie.

Emilie var ikke alene om den følelse.

- Produktionen bad mig nogle gange om at lave røgslør, hvilket betyder, at de bad mig om at sige nogle ting, som ikke var helt oprigtige, men som de kunne bruge til at opbygge spænding i programmet. Det var lidt svært, fortalte Anders til HER&NU i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Sofie og Rasmus taler ud: Sådan går det i dag

Hverken Emilie eller Anders bebrejder dog produktionen.

- Vi vidste godt, hvad vi havde skrevet under på, og hvad vi var gået ind til, slå Emilie fast.

Se hele Emilies opslag fra Instagram herunder: