Anne Houborg, 25 år, bor i Odense.
Anne Houborg, 25 år, bor i Odense.

Raser efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Følelseskoldt

Anne sidder tilbage med en ærgerlig følelse, efter sandheden kom frem.

For Anne Houborg var hendes medvirken i 'Kærlighed hvor kragerne vender' en positiv oplevelse - også selvom det blev Emilie Lindevang, der løb med Anders Ingwersens gunst i sidste ende.

Efter optagelserne, der fandt sted i efteråret, er der dog blevet kastet en skygge over den ellers gode oplevelse.

LÆS OGSÅ: Emilie holdt på en stor hemmelighed i 'Kærlighed hvor kragerne vender'

Artiklen fortsætter efter videoen.

Det skete, da Anders for nylig kunne fortælle til HER&NU/Realityportalen, hvordan han af produktionen fik besked på at holde Anne hen, selvom han længe godt var klar over, at det var Emilie, han var interesseret i - udelukkende for at holde spændingen for seerne.

- Det har jeg det lidt stramt med, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg havde hørt ad omveje, at det var sådan, det var, fortæller Anne til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Men da jeg så hørte det fra Anders selv, ramte det mig. For så var det pludselig rigtigt, fordi det blev italesat.

Anne understreger, at hun godt var klar over, hvad hun skrev under på, da hun valgte at medvirke i datingprogrammet - men hun føler sig alligevel ført bag lyset af produktionen.

- Man skal også huske på, at man caster rigtige mennesker med rigtige følelser, og i min verden må et tv-program aldrig overskygge empatien for andre mennesker, og det synes jeg i den grad, at det har gjort her, fortæller hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter voldsom ulykke: 'Kragerne'-Benjamin deler dårlig nyt

- Det er nok også den her retfærdighedsfølelse i det. Jeg har ikke fået lov til at have en stemme i det, så jeg kunne sige fra. Jeg føler lidt, jeg har spildt min tid. Jeg brugte 14 dages ferie på at tage afsted og se, om jeg kunne finde kærligheden - og så er det det her, jeg får smidt i hovedet. Det er ikke så rart.

Afviser jalousi

Det er da heller ikke kun sig selv, Anne tænker på, når hun er ærgerlig over produktionens beslutning - hun kan nemlig godt forstå, at situationen da heller ikke har være ideel for Anders og Emilie.

- Jeg synes faktisk også, det er respektløst overfor dem, fordi de ville jo også gerne bare have hinanden, men de blev jo også holdt hen - ikke af hinanden, men af produktionen.

Anne stiller da også spørgsmålstegn ved, at produktionen ikke blot valgte at sadle om, da Anders gav udtryk for de følelser, der blussede for Emilie.

- Det virker følelseskoldt, og jeg har jo haft mange gode dialoger med produktionen under programmet. De var gode til at få mig til at føle mig tryg. Så rammer det, når man lige pludselig føler, at man har været en pauseklovn.

LÆS OGSÅ: Efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Benjamin tæt på at dø

Selv har Anne ikke været i kontakt med holdet bag 'Kærlighed hvor kragerne vender', efter hun blev bekendt med situationen.

- Jeg ville egentlig gerne, men jeg har ikke haft tid til at tage fat i dem. Selvfølgelig ville det give god mening at snakke med dem, men jeg har bare ikke nået det, forklarer hun.

Anne understreger da også, at hun ønsker det bedste for både Anders og Emilie.

LÆS OGSÅ: Annes kamp for opmærksomhed: Dét fortryder jeg

- Jeg vil ikke have, at det skal virke, som om, at jeg er jaloux over ikke at være blevet valgt. Det er slet ikke det, det drejer sig om, slår hun fast og tilføjer:

- Det drejer sig om, at man skal behandle hinanden ordentligt.

HER&NU/Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra produktionen bag 'Kærlighed hvor kragerne vender', men de er ikke vendt retur i skrivende stund.