Annes kamp for opmærksomhed: Dét fortryder jeg

Der er specielt én ting, som Anne fortryder, at hun ikke fik sagt til Anders.

Det er tydeligt for de fleste faste seere af 'Kærlighed hvor kragerne vender', at 32-årige Anders Ingwersen bliver blød i knæene, når han er i nærheden af 27-årige Emilie Lindevang.

Artiklen fortsætter under videoen.

Dog virker det ikke til, at bejleren Anne Houborg endnu har anet mistanke om, hvilken vej pilen peger.

- Jeg havde lidt skyklappere på i forhold til Anders og Emilie under optagelserne. Jeg koncentrerede om at date Anders og om vores relation. Så hvad der skete mellem Anders og Emilie, når jeg ikke var der, havde jeg ingen ide om, fortæller Anne til HER&NU.

I programmet bliver Anders da også ved med at efterspørge, at Anne kommer mere på banen, og derfor virker det heller ikke til, at ungkarlen har taget sin endelige beslutning.

LÆS OGSÅ: Børsen brænder: Nu reagerer kong Frederik

- Han sagde flere gange, at jeg var tilbageholdende, og han bad mig om at åbne op og komme mere på banen. Det var lidt svært for mig, for jeg har ikke spidse albuer, og jeg syntes, at Emilie fyldte meget, fortæller Anne.

Når Anne ser programmet i dag, er der også én ting, som hun fortryder.

- Jeg fortryder, at jeg ikke udfordrede Anders mere, når jeg havde ham under fire øjne. Han datede jo også mig, og i stedet for at lægge hele ansvaret for vores relation over på mig , kunne han også selv have bidraget og givet mig mere plads og fokus. Det fortryder jeg, at jeg ikke fik sagt til ham.

Man kan se 'Kærlighed hvor kragerne vender' hver tirsdag klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY .