Stefan Jepsen under optagelserne til 'Stor mand'.
Stefan Jepsen under optagelserne til 'Stor mand'.

SE BILLEDERNE: Stefan 'Stor mand' i vildt vægttab

Stolte Stefan Jepsen viser de imponerende før- og efterbilleder frem.

Seerne stiftede første gang bekendtskab med Stefan Jepsen, da ham og hans vægt var hovedpersoner i TV 2-dokumentaren 'Stor Mand' i marts 2023.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis i chok: Single igen

Artiklen fortsætter under videoen...

Da den 35-årige var tungest, lød vægtens dom på 350 kilo. Siden er kiloene raslet af ham, og tilbage i november kunne vægten trække 125 fra det oprindelige tal.

Med på sidelinjen har Stefan haft diætist og træningsfysiolog Henrik Duer, der har hjulpet ham med at bryde den onde cirkel med overspisning. Og både motivation og samarbejde er fortsat, så de to nu kan vise endnu et imponerende resultat frem.

Det gør de i et fælles opslag på Instagram, hvor man kan se Stefans forvandling.

Artiklen fortsætter under opslaget...

I et andet opslag sætter Stefan også ord på, hvad det vilde vægttab betyder for ham.

- Jeg er så MEGA stolt over at være nået til et punkt, hvor jeg nu kan passe min nyindkøbte DFGN trøje! Det er nemlig et mærke, der står for alt, hvad jeg elsker. Mest af alt NÆSTEKÆRLIGHED! Jeg tror desværre, at mange folk, der føler sig forkerte, nemt ender med et vægtproblem, og at vores styrke skal findes i, at vi alle er forskellige og hver især bidrager med det, vi gør bedst, skriver han.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise på 'Badehotellet': Aldrig sket før

Kunne knap nok gå

Det er ikke kun i tallet på vægten, at Stefan kan mærke en stor forandring. Tilbage i november, da dokumentaren blev genudsendt, kunne Stefan fortælle, at han for eksempel nu kunne nøjes med at bruge et enkelt armbånd, hvor han tidligere har måttet sætte to armbånd sammen for at nå rundt.

Ved årsskiftet fra 2022 til 2023 bestod Stefans hverdag da også i at ligge i sin seng hele dagen, fordi han dårligt kunne gå de fire meter hen til toilettet, og det havde også ændret sig markant på knap et år.

LÆS OGSÅ: Christian Kjær taler ud: Hun hader mig 'from the bottom of her heart'

- Nu kan jeg gå over 100 meter på en god dag, og jeg føler mig ikke begrænset i mit eget hjem, når jeg skal rundt, fortalte Stefan, der heller ikke længere har så meget brug for den rolator, han ellers har brugt.

I efteråret fortalte han også om målet om at kunne komme under 200 kilo, så han kunne komme i et fitnesscenter. Dét mål har han nu nået. Han fortæller nemlig til Se&Hør, at vægten nu siger 190 kilo.

LÆS OGSÅ: Vild grisefest: Johnny Hansen smuglede kilovis til Tyrkiet