Kæmpe krise på 'Badehotellet': Aldrig sket før

Der udspillede sig en misere under optagelserne af hitserien.

Optagelserne til den tiende og sidste sæson af seersuccesen 'Badehotellet' strakte sig over intet mindre end 107 optagedage fra april til december sidste år.

I løbet af den periode rendte produktionen ind et problem, de aldrig før havde skullet forholde sig til: Fabian Wullenweber, der har instrueret alle, pånær tre, afsnit måtte nemlig lægge sig syg med corona.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellets' strikse regel: Blev en gave

Det skriver TV 2, der kan berette om, hvilken regulær krise sygemeldingen udløste.

- Instruktøren er omdrejningspunktet for hele produktionen. Vi kan ikke indspille, uden at der er en instruktør til at instruere skuespillerne. Så når man tager Fabian ud, så brænder det, fortæller 'Badehotellet's producer, Mads Bille Frandsen til mediet.

Uden en nødplan i baghånden måtte produktionen altså tænke hurtigt - for indstillede man optagelserne, mens Wullenweber kom til hægterne, kunne det ende med at koste hundredetusindvis af kroner.

Først forsøgte man sig med at installere en monitor i instruktørens hjem, så han kunne følge med i, hvad kameraerne på settet optog og give instruktioner videre gennem et opkald.

Fabian nåede dog ikke engang igennem en hel optagedag, før han måtte kapitulere og indse, at han var for syg til at arbejde.

Det skulle dog vise sig, at hjælpen var at finde lige i nærheden. Det kan du læse mere om i artiklen herunder.