Sigurd Holmen le Dous' klare valg: Familien kommer først

Skuespilleren sætter altid sin familie først.

Sigurd Holmen le Dous, der er kendt for sin rolle som Philip Dupont i 'Badehotellet', har styr på prioriteterne, når det drejer sig om at jonglere mellem arbejdslivet og familielivet.

– Jeg arbejder for at leve, jeg lever ikke for at arbejde, slår den 40-årige skuespiller fast.

LÆS OGSÅ: Ny stuepige afslører tv-snyd i 'Badehotellet'

Artiklen fortsætter under billedet...

Sigurd sammen med sin hustru Sidsel Brandt Hasberg, der arbejder i kommunikationsbranchen.
Sigurd sammen med sin hustru Sidsel Brandt Hasberg, der arbejder i kommunikationsbranchen.

Privat er han gift med Sidsel Brandt Hasberg (se billedet øverst) og sammen har de sønnen Herbert og datteren Gunhild.

Selv med en imponerende karriere, der spænder over krimier, julekalendere og roller på Det Kongelige Teater samt arbejde inden for tegnefilm, sætter Sigurd altid sin familie først.

– Med de ting, jeg har lavet indtil nu, har jeg stadig haft rigtig god tid med min familie også, så på den måde har tingene hængt fint sammen for mig. Jeg kan hente og bringe mine børn og lave aftensmad. Hverdagsting som jeg sætter rigtig stor pris på, forklarer Sigurd og fortsætter:

– Dermed ikke sagt, at jeg ikke elsker mit job og synes, at det er det allersjoveste at lave. Det er det, jeg brænder for: at fortælle historier og få lov til at lege.

At hans ophold på 'Badehotellet' nærmer sig sin afslutning, har han endnu ikke helt affundet sig med.

– Jeg har ikke rigtig accepteret det endnu. Jeg er i en vis form for benægtelse. Jeg ved jo godt, at der ikke kommer mere. Hotellet er revet ned, griner skuespilleren, der er taknemmelig for den tid, han fik i kulisserne i Albertslund.

LÆS OGSÅ: Nu sker det! Peter Birch vender tilbage i nyt realityshow

Se også video-interviewet med Sigurd Holmen le Dous øverst i artiklen. Sæson 10 af 'Badehotellet' kan ses søndage kl. 20.00 på TV 2 og på TV 2 Play lige HER.

I rollen som Philip Dupont har Simon et forhold til Mads Willes rolle som grev Ditmar. En karakter han er stolt af at portrættere.
I rollen som Philip Dupont har Simon et forhold til Mads Willes rolle som grev Ditmar. En karakter han er stolt af at portrættere.