'Badehotellet'-stjerne i voldsomt uheld på tv-optagelser

Skuespilleren kunne ikke gå i flere uger.

I løbet af de seneste år har 39-årige Andreas Jebro haft oplevelser, der har ramt både den høje og lave ende af skalaen. Han har mistet sin mor, han er blevet gift, og han har fået sønnen August med 'Badehotellet'-kollegaen Amalie Dollerup, som han har været sammen med i 17 år.

LÆS OGSÅ: Nu sker det! Peter Birch vender tilbage i nyt realityshow

Men selvom alt dette har ændret kursen på skuespillerens liv, så er der én skelsættende begivenhed, der for alvor har skubbet til hans måde at tænke på. Det fortæller han til ALT for damerne.

- Jeg havde et ret voldsomt uheld på en tv-optagelse tilbage i 2018, hvor jeg landede forkert og fik et stød op gennem ryggen. Samtidig skulle jeg starte prøver på forestillingen 'Røde Orm', og i de efterfølgende dage fik jeg bare sindssygt ondt i ryggen og helt ned i benene, fortæller han til magasinet.

Ondt i ryggen kender de fleste, men for 'Sygeplejeskolen'-stjernen blev smerterne ikke ved det den sædvanlige knirken.

- Det viste sig, at jeg havde fået en permanent diskusprolaps, som jeg skulle lære at elske resten af livet. Det var en meget fysisk forestilling, og efter at have konsulteret og fået nogle ryglægers ord for, at jeg ikke kunne forværre skaden, besluttede jeg at arbejde mig gennem smerterne, hvilket krævede en del vilje og smertestillende medicin, forklarer han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Thomas Vinterberg jubler: Vi skal være forældre igen

- Da vi havde halvanden uge tilbage, og jeg under en forestilling løb frem for at angribe den engelske hær i fuld vikinge-outfit, mærkede jeg min ryg ”sætte sig”. Jeg kunne nærmest ikke trække vejret. Og da jeg kom ud bagved, lagde jeg mig ned og rejste mig ikke op i fuld højde i to en halv uge. Jeg kunne simpelthen ikke gå.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører intime detaljer fra soveværelset

Den lange vej op til Andreas' højde på knap to meter blev ikke kun en oplevelse, der satte sig i kroppen. Den satte også tanker i gang om, i hvilken retning hans krop bevægede sig gennem livet.

- Jeg lå pludselig ret isoleret derhjemme og tænkte, at det var måske den karriere. Det blev en skelsættende oplevelse, fordi jeg skulle tage op til revision, om jeg kun er mig selv qua det, jeg laver. Eller om jeg rent faktisk også har en masse andet at byde på. Det blev startskuddet til at kigge indad på mit arbejde og mine egne behov.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel om ny sæson 'Bachelorette': Mændene er helt anderledes

Du kan læse hele interviewet med Andreas Jebro her.