Geggo og Cengiz afslører intime detaljer fra soveværelset

Noget tyder på, at der er dømt ulige sexlyst hjemme hos Geggo og Cengiz - i hvert fald når den ene er fuld og den anden ædru.

Selvom Geggo og Cengiz har været gift i 5 år, påstår Cengiz i det nyeste afsnit af podcasten 'Helt ærligt', at han aldrig har afvist Geggo, hvis hun har lagt op til sex.

LÆS OGSÅ: Gav Rebekka falske forhåbninger: Nu forklarer Rasmus

Hun har til gengæld afvist ham flere gange. De fleste afvisninger er dog kommet, når han er vendt fuld hjem fra byen.

- Der findes ikke en kvinde derude, som tænker, at det er lækkert, når en mand kommer spritstiv hjem og vil have samleje, hvis hun er ædru, lyder det fra Geggo i podcasten, som herefter kommer med et eksempel på en af Cengiz' fulde tilnærmelser.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-deltager i babylykke: Er gravid

- En aften kommer Cengiz hjem fra druk. Han larmer, han stinker, og han sætter alarmen i gang. Han kommer ind i soveværelset, hvor jeg lader som om, at jeg sover, for det er det samme hver gang. Han er altid lummer, når han kommer hjem fra druk, fortæller hun og fortsætter:

- Det, der så sker, er, at han lige pludselig er helt nøgen, og han er sådan helt oppustet, fordi han har drukket så mange øl. Han har sådan en julemandsmave.

I første omgang forsøger Geggo at foreslå Cengiz, at han selv kan klare ærterne ude på toilettet, men det foreslag bliver hurtigt afvist.

- Han ender så med at ligge og brokke sig. Han lægger med ansigtet i mod mig og stønner opgivende, forklarer Geggo, som efter en times brok endte med at give efter.

- Jeg ved godt, at her i 2024 er der ikke er velset, at kvinder gør sådan, men der må jeg bare lige sige, at nogle gange må man også gøre ting mod sin vilje for husfredens skyld, og det skete der.

Geggo og Cengiz' podcast 'Helt ærligt' kan høres på Podimo.