Gav Rebekka falske forhåbninger: Nu forklarer Rasmus

Først gav Rasmus hende ros og ro i maven, men kort efter sendte han hende hjem.

Siden barnsben har 26-årige Rasmus Bruun elsket at samle Lego, og på sin seneste date i 'Kærlighed hvor kragerne vender' valgte han at dele sin hobby med Rebekka, Maria O og Sofie.

LÆS OGSÅ: Christiane i stor sorg: Hun er meget syg

På daten byggede 20-årige Rebekka Christensen en legofigur, som symboliserede hendes opvækst i en skilsmissefamilie. Figuren og Rebekkas ærlighed gik lige i hjertet på Rasmus, og på Rebekkas alenetid fortalte Rasmus, at han godt kunne se potentiale i noget romantisk mellem ham selv og Rebekka.

Derfor var det heller ikke underligt, at den 20-årige så noget slukøret ud, da hun ikke blev inviteret med videre på date.

- Det var aldrig min intention at give Rebekka falske forhåbninger, så det er jeg ked af, at jeg fik gjort, forklarer Rasmus til HER&NU og fortsætter:

- Jeg mente faktisk alt, som jeg sagde til Rebekka på vores alenetid. Jeg kunne godt se det blive til noget med os. Problemet var bare, at jeg også kunne se det blive til noget med de andre to piger, og da jeg skulle tage valget, indså jeg, at jeg var endnu mere nysgerrig på dem.

LÆS OGSÅ: Lene Beier jubler: Har fundet drømmehotellet

Det var især Maria O, som vækkede Rasmus' nysgerrighed.

- Der var et eller andet, der var spændende ved hende, og som jeg blev nødt til at afsøge. Det kom meget af, at hun også viste interesse til festen, hvor hun lænede sig op ad mig, forklarer Rasmus.

Fortryder sit valg

Set i bagklogskabens klare lys er Rasmus dog ikke sikker på, at han tog det rigtige valg. Kort efter at han valgte Rebekka fra, hev Maria O nemlig fat i ham og forklarede, at hun ikke kunne mærke en romantisk gnist.

- Hvis hun havde sagt det lidt før, så havde jeg nok valgt anderledes, fortæller Rasmus.

Følg med i 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 PLAY eller klokken 20.00 hver tirsdag på TV 2 og find ud af, om Rasmus finder kærligheden.