Sød detalje i fælles hjem: Anders og Emilie har foreviget deres kærlighed

Da Anders og Emilie flyttede sammen i starten af året, fik de lavet noget til væggene med en helt speciel betydning.

'29. august 2023 - Broløkke'

Sådan står der på en plakat i Anders og Emilies fælles hjem Åstrup Mølle. Over datoen er der en illustration af to hænder, som fletter fingre, og man er ikke i tvivl om, at plakaten har en helt speciel betydning.'

LÆS OGSÅ: Anders og Emilie lavede én fodfejl: Blev taget i at være sammen

- Der var den dag vi mødte hinanden for første gang på Broløkke, hvor optagelserne til 'Kærlighed hvor kragerne vender' foregik, forklarer Anders, da HER&NU er på besøg hos parret, og Emilie supplerer:

LÆS OGSÅ: Gravide Julie Kriegler bor ikke med kæresten: Stressende

- Jeg fik lavet to plakater, da vi flyttede sammen. På den anden plakat er der en illustration af to der kysser og under illusionen står den 26. september 2024, som var den dag, vi blev kærester.

Emilie Lindewang flyttede ind til Anders Ingwersen ved Åstrup Mølle ved Faaborg på Sydfyn i starten af 2024. Ved siden af parrets hjem, i møllen, ligger butikken Stofmøllen, hvor Anders arbejder.
Emilie Lindewang flyttede ind til Anders Ingwersen ved Åstrup Mølle ved Faaborg på Sydfyn i starten af 2024. Ved siden af parrets hjem, i møllen, ligger butikken Stofmøllen, hvor Anders arbejder.

Udover de to plakater har Emilie også smidt nogle lyserøde puder i sofaen, sat vaser på spise- og sofabordet og nips i vindueskarmene. Ja, generelt har Anders' tidligere drengehybel været under forvandling.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer med stor afsløring: Bliver vært

- Da vi startede med at flytte sammen, var Emilie en smule utilfreds, fordi der var så mange af mine ting i lejligheden. Nu har jeg snart ikke noget tilbage udover mine højtalere og mit skrivebord med min computer, fortæller Anders og griner.

Har taget Ikea-testen

Den 32-årige fynbo lægger da heller ikke skjul på, at han elsker at gøre kæresten glad. Vasen på spisebordet er for længst blevet fyldt med en buket blomster, og på soveværelset står der et skab fra Ikea, som Emilie har valgt, og Anders har samlet.

- Vi har taget Ikea-testen. Det gik også nemt. Jeg måtte bestemme det meste, så det var super dejligt, fortæller Emilie med et stort smil på læben.

Selvom Emilie føler sig meget hjemme i dag, har hun dog én ting, som hun håber, at hun med tiden kan få overtalt Anders til at gemme væk.

LÆS OGSÅ: Raser efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Følelseskoldt

- Jeg håber på, at vi kan få Anders skriverbord og computer ind på soveværelset, fortæller hun.

Parret har på sigt planer om at købe hus sammen og flytte tættere på Svendborg og Emilies familie.

Anders har fået ekstra selskab i sofaen
Anders har fået ekstra selskab i sofaen