Mette Sommer med stor afsløring: Bliver vært

Mette Sommer har længe pønset på en stor nyhed, og nu kan hun afsløre den.

Mette Sommer, der er kendt fra TV 2-programmet 'Bachelor' og 'Bachelorette', har længe teaset for en stor nyhed.

LÆS OGSÅ: Philip May tilbage på 'Paradise': Det var et spørgsmål om tid

- Tiden er gået med nye projekter og div. møder. Jeg glæder mig til at løfte sløret for det, jeg har gang i, har Mette blandt andet skrevet på Instagram.

Om afsløringen tilføjer hun:

- Jeg er mega nervøs, men samtidig mega spændt. Jeg ser alle muligheder som en læringsproces, skriver Mette i en story fra i går.

Mette Sommer skal være ny podcastvært på en ny podcast om 'Bachelorette', og hvem er større ekspert på netop det program, når hun både har været bejler og bachelorette?

Den nye podcast hedder 'Bag om Bachelorette'

- ’Bag om Bachelorette’ er podcasten hvor tidligere Bachelorette, Mette Sommer, tager et nærmere kig på de mest rørende, overraskende og romantiske øjeblikke i Danmarks bedste realityprogram! Det er her du får insider-viden om hvad der virkelig sker bag kameraet, inde i hovederne på deltagerne og skarpe perspektiver fra bachelorette-kyndige gæster. Hvem får et kys af en Bachelorette i næste uge? Hvordan beslutter man hvem der skal have en rose til ugens roseceremoni? Hvordan er det at date med hele Danmark som tilskuer? Og hvad sker der egentlig bag de rullende kamera?, skriver Podimo om podcasten.

LÆS OGSÅ: Mette Sommers kæreste prøvede at forhindre tv-deltagelse

De to nye kvinder i sæson 2 af 'Bachelorette', Sofie og Lissa, har til HER&NU/Realityportalen kunne afsløre, at de kommer til at gæste Mette Sommers podcast undervejs som programmet bliver vist på tv.

LÆS OGSÅ: Bedemændene fra TV 2: Vildt vægttab