Mette Sommers kæreste prøvede at forhindre tv-deltagelse

Hvis Krelle havde fået sin vilje, havde Mette Sommer ikke deltaget i 'Bachelorette'.

Alt kører på skinner for Mette Sommer og kæresten Kristian Lindegaard, som venter deres første barn sammen. Men vejen til den helt store kærlighed har ikke været nem. De to har kendt hinanden det meste af deres liv, og Mette har tidligere fortalt, hvordan deres forhold kørte op og ned, inden hun deltog i 'Bachelor' og 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: Efter voldsom ulykke: 'Kragerne'-Benjamin deler dårlig nyt

Men i Stephanie Fiskers podcast 'Anden til venstre' tager Kristian nu bladet fra munden og fortæller, hvordan de fandt sammen. Og det viser sig, at hvis det havde stået til ham, havde Mette aldrig deltaget i 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: WHAT! Gustav Salinas gør comeback

- Vi havde set hinanden lidt sporadisk henover det år. Meget on and off, hun havde ses med nogle andre, og jeg havde ses med nogle andre, og vi prøvede ligesom at komme videre hver især, men det var som om, der stadig bare var lidt et bånd, der bandt os sammen, forklarer Kristian i podcasten og fortsætter:

- Jeg tror bare, brikkerne faldt på plads oppe i hovedet, og jeg sagde "Hør nu her, jeg vil sgu gerne gå hundrede procent ind i det her med dig, for jeg synes, du er fantastisk". Jeg tror i bund og grund det lidt er det, jeg kommer frem til, at nu har jeg brugt nok tid på at famle rundt i blinde og ikke vide. Nu er jeg klar til bare at gå all in i stedet for, det bliver sådan noget halvhjertet.

LÆS OGSÅ: Tragisk ulykke i 'Først til verdens ende': Dødsfald under optagelserne

Den besked gav Kristian til Mette, kort inden afrejsen til Mexico, da hun skulle være med i 'Bachelorette'. Mette tog alligevel afsted.

- Jeg blev lidt ked af det, og jeg blev ret bange for vi havde jo lige haft lidt kontakt igen, og jeg havde prøvet at fortælle hende, at nu havde jeg ligesom gjrot op med mig selv, hvad jeg ville og ikke ville, og jeg ville gå hundrede procent ind i det her forhold, hvis det skulle blive til et forhold. Så når hun valgte at tage til Mexico, der blev heg da ked af det, jeg blev da såret på en eller anden måde, lyder det fra Kristian, inden han tilføjer:

LÆS OGSÅ: Første klip af ny sæson 'Paradise Hotel': Starter med vildt twist

- Men samtidig kunne jeg godt forstå hende, for hun havde jo givet mig chancen i så lang tid året forinden, så når jeg ikke havde grebet den endnu, kunne jeg ikke tillade mig at være sur eller vred på hende.

De to kunne ikke have så meget kontakt, mens Mette var i Mexico og datede løs i 'Bachelorette', og da Mette kom hjem, var hun kærester med Boris. De fandt dog ud af efter en måneds tid, at det ikke skulle være dem alligevel.

LÆS OGSÅ: Graviditeten holder hårdt: Rikke Gøransson plaget af gener

Men Krelle stod klar i manegen, selvom Mette havde brug for lidt tid til at finde sig selv. Heldigvis fandt de også hinanden igen, og de har været kærester lige siden.

Kristian Kjær Lindegaard og Mette Sommer
Kristian Kjær Lindegaard og Mette Sommer