Mette Sommer afslører kønnet: Tårerne trillede

Der var en del forvirring om barnets køn til at starte med.

'Bachelorette'-stjernen Mette Sommer er allerede over halvvejs i sin graviditet med sit første barn, som hun venter med kæresten Kristian Kjær Lindegaard.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer skippede nakkefoldsscanningen: Går med mavefornemmelsen

Parret har kendt til barnets køn i noget tid, men sidste uge fortalte Mette, at hun ikke havde delt det endnu, fordi hun ledte efter en sjov måde at fortælle det på - men hun slog fast, at det ikke var hende at poppe balloner eller dele private videoer fra scanningen.

Men nu lyder det til, at Mette har opgivet jagten på en kreativ afsløring.

- Vi har snakket meget om hvordan det skulle afsløres, men ærligt? Hvorfor ikke bare fortælle det som det er? skriver hun i dag i et opslag på sin Instagram og gør netop det:

- Vi venter en dreng.

LÆS OGSÅ: WHAT! Lenny og Philip smidt ud af Grønland

Det var dog ikke lige så klar besked, som Mette selv fik i første omgang, mens hende og kæresten var på deres lange rejse tidligere på året.

- Da jeg blev scannet i Fransk Polynesien, kunne lægen ikke finde en ‘tiller’, så vi forberedte os på, at vi skulle have en pige. Jeg havde altid set mig selv som en ‘drengemor’, og jeg havde gået med følelsen af, at det var en dreng som lå i maven, forklarer 'Vild med dans'-stjernen, der dog viste sig at have ret i sin mavefornemmelse:

LÆS OGSÅ: Simi Jans nye liv: Må passe på sig selv

- Så da jeg blev scannet i Danmark, kom billede nr. 2 frem, og jeg råbte: “Det er en dreng!”, hvorefter tårerne trillede ned af mine kinder. Jeg var blevet lige så glad, hvis det var en pige, misforstå mig endelig ikke! Men jeg var så glad for, at den følelse, jeg havde i kroppen fra starten af graviditeten, var rigtig.

Måske Mette er blevet inspireret af sine reality-kollegaer, for denne weekend har i den grad stået i kønsafsløringernes tegn.

Også kendisparret Morten Kjeldgaard og Frederik Haun, de nyforlovede Elvira Pitzner og Mortada Haddad samt realityparret Jonas Ptak og Louise Drewes Ohlsen har afsløret kønnene på deres kommende børn de seneste par dage - og her var der altså både kreative videoer og poppede balloner i spil.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler jubler: Endelig skete det

Se Mettes opslag herunder: