Morten Kjeldgaard og Frederik Haun afslører tvillingernes køn

Det bliver to af det samme, som ægteparret bliver forældre til.

Til efteråret står den på dobbeltlykke hjemme hos 'Vild med dans'-stjernen Morten Kjeldgaard og 'Bagedyst'-stjernen Frederik Haun. De venter nemlig tvillinger.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer skippede nakkefoldsscanningen: Går med mavefornemmelsen

I dag har parret delt en video på Instagram, hvor de afslører kønnene på tvillingerne. Her får de hjælp af Frederiks venindes tvillinger Alva og Saga, der iført gule kjoler kommer med to kjoler magen til og giver dem til Frederik og Morten.

- Hvem er det, der skal have dem?, spørger Frederik i videoen, hvortil tvillingerne svarer:

- Det er til pigerne.

Det lyder altså til, at det bliver to tvillingesøstre, som kendisparret kan byde velkommen i den lille familie.

- Vi kan slet ikke vente med at møde vores to prinsesser, skriver Frederik på sin story.

LÆS OGSÅ: WHAT! Lenny og Philip smidt ud af Grønland

Tilbage i februar kunne ægteparret fortælle, at de i mere end et år havde været i gang med projektet om at blive fædre, der havde budt på både håb, glæde, skuffelse og frustrationer.

I starten af april kunne de så fortælle, at projekt baby var lykkedes, og den stod endda på dobbelt succes, efter de på deres bryllupsrejse til Mauritius fik den glædelige nyhed, at der var to styks guldklumper på vej.

- Begge vores embryoer, én fra os hver, er blevet til de fineste to små babyer. Det betyder, at vi begge skal være biologiske fædre. Det kan slet ikke beskrives med ord, hvor lykkelige vi er på den her bryllupsrejse. Shit, vi får travlt, skrev de begge på deres Instagram.

I kommentarsporet bliver der fyldt godt i kærlighedsboblen fra blandt andre realitykollegaerne Asta Björk, Annemette Voss og Tilde Munkholm, der lykønsker det glade par.

LÆS OGSÅ: Simi Jans nye liv: Må passe på sig selv

Du kan selv se videoen herunder: