Morten og Frederik får hate om graviditet: Det går nok, fordi...

Morten Kjeldgaard og Frederik Haun får mange reaktioner på deres kommende babyer, og det er ikke alle, der er lige pæne.

Til efteråret bliver Morten Kjeldgaard og Frederik Haun forældre for første gang, når deres tvillingepiger kommer til verden. Rejsen mod at blive en familie har været lang, og parret har gjort brug af en rugemor fra USA.

LÆS OGSÅ: Stor hemmelighed om 'Badehotellet' afsløret

De har besluttet at være åbne omkring processen og tage deres følgere med på rejsen, og det har gjort, at de har fået mange reaktioner.

LÆS OGSÅ: Mette Sommers kæreste prøvede at forhindre tv-deltagelse

- Midt i al jeres kærlighed og lykkerus kommer der også nogle andre meninger om os, og det vi gør. Det er ikke noget, der direkte påvirker os, men alligevel holder man da lige vejret i et ekstra sekund, når de direkte skriver, at de håber, at graviditeten mislykkedes, da tvillingerne ville have bedre af det end at have os som forældre, lyder det fra Morten i en story på Instagram, og han fortsætter:

- Jeg vil gerne slå fast, at ingen skal have ondt eller synes, det er synd for os. Vi får opfyldt vores største drøm, og hvis vi skal have lidt hate på vejen, så går det nok. Så længe vi viser andre, der kan spejle sig i os, og at det godt kan lade sig gøre at skabe en familie, når man er to mænd. Og forhåbentlig bliver det endnu lettere, ved at vi viser vores rejse. Det er i hvert fald målet.

LÆS OGSÅ: Christiane dybt berørt: Han er den vildeste

Synd for børnene - stakkels børn

Morten Kjeldgaard viser nogle af de kommentarer og beskeder frem, som parret har fået, hvor der blandt andet står, at det er en syg verden, stakkels børn, at de ødelægger børn, og at det ikke burde være tilladt.

LÆS OGSÅ: Efter Silas' danse-exit: Datteren tager over

- Størstedelen af de beskeder vi får her på Instagram om, at vi skal være forældre, de er positive og fyldt med kærlighed. Men der er helt sikkert også nogle beskeder, som er fyldt med noget andet, og dem repsekterer jeg og accepterer, at de er der. Det er ikke noget, som vi lægger særlig meget energi i, men det jeg lægger energi i, det er, at så sent som i går der modtager jeg en besked fra en mor, som har en søn, der er homoseksuel, fortæller Morten i en anden story og fortsætter:

- Hun skriver en meget lang besked og takker for, at vi prøver at sætte fokus på det her med, at to mænd godt kan skabe en familie, og at vi skal have de samme rettigheder her i Danmark som en mand og en kvinde. For hun var enormt nervøs for, hvad der skulle ske med hendes dreng, når han voksede op og måske gerne ville skabe en familie, og han ikke kunne få lov til det, medmindre man tager til udlandet og bruger en lille million.

Morten og Frederik håber, at de med deres åbenhed kan skabe noget fokus på den proces, som man som to mænd på nuværende tidspunkt er nødt til at gennemgå, hvis man gerne vil have børn.