Afslører stor nyhed

Inden længe sker der store ting for Influenceren, som kan tilføje en helt ny titel til sit CV.

Det viser sig, at Line Hoffmeyer har holdt på en sød lille hemmelighed i et godt stykke tid - faktisk i et helt år. Det afslører hun nu i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-Anton afslører: Fik hjælp af produktionen

- I dag kan jeg altså fortælle jer, at jeg har skrevet en bog hos Politikens Forlag. Næsten skrevet, i hvert fald. Den er så tæt på målstregen, at den snart kun kan lugte rettelak og bogtrykkeri. Bogen er en biografi, skrevet som et narrativ, der spænder over få måneder i henholdsvis 2012 og 2022, skriver Line og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Heino Hansen afslører: Løj for konen

- Det er en hyldest til livet, til hjertet og til kærligheden - og en påmindelse om, at de tre elementer som regel er en og samme ting🫀.Jeg har knoklet i månedsvis med min redaktør, Tonie, som er vidunderligt dygtig. Hun har indtil nu udelukkende redigeret vanvittigt velskrevne og fremragende bøger, og så må vi jo se, om jeg får sat den stribe over styr for hende.

Bogen udkommer til sommer, men inden længe kommer den i forsalg, så den kan snart bestilles. I opslaget giver Line en forsmag fra bogen med et uddrag, der foregår i 2012, hvor hun med hjertesorger venter på et donorhjerte.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager skal i fængsel

Og alt tyder på, at den ellers så åbne Influencer har haft svært ved at holde på sin bog-hemmelighed. Hun er i hvert fald lettet over endelig at kunne fortælle det til alle sine følgere.

LÆS OGSÅ: Derfor kalder Gustav alle for 'skat'

- Nu vil jeg ringe til min redaktør og græde lidt over, at bogen ikke længere bare er et lille hemmeligt og sårbart rum mellem hende og mig, men lige pludselig helt vildt virkelig. Hun vil sige, at det er dejligt, og at jeg er dejlig, for det er hun indimellem skør nok til at mene. Og så vil min gamle mand åbne en flaske gammel rødvin med mig og fejre det nye kapitel, jeg lige har skrevet, slutter Line sit opslag.

LÆS OGSÅ: Benhårde Birgit Aaby om 'Forræder': Det var ikke rart

Se hele opslaget herunder: