Line Hoffmeyer raser over hårde beskeder: - Livet er lortekort

Line Hoffmeyer er godt træt af de kommentarer, der langer ud efter hendes behov for selskab.

Line Hoffmeyer har de sidste 10 dage været alene hjemme, og det har i den grad skabt røre på hendes Instagram profil.

LÆS OGSÅ: Spås ude gang på gang: Nu reagerer Sebastian og Asta

Line har nemlig delt ud om, at hun synes, det er svært, når kæresten, Lasse Rimmer, ikke er hjemme. Hun keder sig og savner ham.

Det er dog blevet for meget for en række af Lines følgere, der mener, at hun bør lære at være alene. Selvfølgelig er dette budskab blevet formidlet i en kavalkade af hårde beskeder, og nu har Line fået nok.

LÆS OGSÅ: Godtroende Martin Albrechtsen: Fortyder særligt én ting

- Den der modvilje jeg har til at være alene, ik’? Det overrasker mig virkelig, hvor meget den kan få folk til tasterne. Jeg har i tidens løb fået ubegribeligt mange beskeder om, at det er pinligt at se på, træls at høre om og umodent af mig, at jeg ikke kan lide at være alene. Gerne med formuleringen at jeg ikke kan, og at det er et problem, skriver Line.

Livet er lortekort

Hun uddyber, at hun sagtens kunne klare, at være alene i 6 dage, før hendes familie kom på besøg, og at hun ikke ser et problem i, at hun vil være sammen med dem, hun holder af.

- Livet er lortekort, og jeg foretrækker virkelig at bruge så meget af det som muligt i selskab med alle de mange mennesker, jeg holder af. Jeg kommer aldrig til at kunne se problemet i det ønske, især når det nu er så nemt indfriet for mig med alle de dejlige mennesker, jeg har i mit liv, skriver Line og uddyder:

LÆS OGSÅ: Kaleepans hårde barndom: Mobbet, misforstået og låst inde

- Men jeg synes, det er topunderligt, at det er et problem for andre. Jeg forstår det ægte ikke? Hvad er det for følelser, det vækker hos jer, at jeg hellere nyder søndagen med brætspil og gåtur hos min mor end alene på sofaen? Hvor er problemet guys? Jeg kan ikke, hvor meget jeg end prøvede, svinge mig op til at se et problem i introvertes modvilje til længervarende selskab - vi er forskellige, og alt andet ville da være røvsygt og dødkedeligt (akkurat lige som at være alene hjemme i 10 dage)

Line er dog ikke selv klar over, om hendes sociale behov er opstået som følge af hendes hjertetransplantation, og dermed forkortet forventet levetid, eller om det bare er hendes personlighed. Hun deler også på sin story, at flere af hendes følgere, der i første omgang langede ud med de negative kommentarer, nu vender tilbage og undskylder efter hendes opslag.

LÆS OGSÅ: Stephanie fra 'Barndom på bistand': Sådan går det i dag

Heldigvis vender Lasse tilbage fra Japan i dag, så mon ikke, der atter kommer ro på indbakken.

Læs hele opslaget herunder.