Line Hoffmeyer raser: Det er ikke sjovt

Gårsdagens aprilsnarre faldt ikke alle i lige god jord hos influenceren.

I går var som bekendt store-spøg-dag, hvor alverdens kreative aprilsnarre så dagens lys på særligt Instagram. Og selvom formålet er at lave skæg og ballade, så var der én type aprilsnar, der ikke fik smilet frem på Line Hoffmeyers læber. Tværtimod.

- Jeg har spekuleret og raset i mig selv hele morgenen over de uendelige graviditetsannonceringer på 1. april, skriver Line i dag på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: APRILSNAR: Dennis Knudsen overrasker: Køber egen færge

I opslaget afvejer hun argumenterne, at graviditet på den ene side ikke er en joke, mens hun også er stor "fan" af ytringsfriheden, men hun kommer frem til, at man har ret til hver sin holdning.

- Nogen synes, at det er sjovt at poste falske graviditetsannonceringer i dag for at binde folk en graviditet på ærmet, der ikke findes, og nogen synes det er sjovt at poste sandfærdige graviditetsannonceringer i dag for at så tvivl om sandfærdigheden i en graviditet, der faktisk findes, skriver hun og slår fast:

- Jeg synes ikke nogen af delene er specielt sjove, og jeg kan ærligt talt ikke forstå, hvorfor det skulle være lol at så falske oplysninger, tvivl eller konspireren om noget så smukt og stort og sårbart.

I går valgte kendisparret Tobias Hamann og Patricia Thyberg for eksempel at dele, at de venter deres første barn sammen, og til trods for tvivl i kommentarsporet bekræftede de i dag, at det var rigtigt nok. Også Basim blev skydeskive for en masse negative kommentarer, da han havde lavet en aprilsnar med, at han skulle være far.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Vold, politi, råb og skrig

- Men to each their own, der er stensikkert også hundredetusinde ting, som jeg synes er sjove, mens andre ikke gør, og thank god for forskelligheder og ytringsfrihed, skriver Line, der dog alligevel sender en stikpille til de, der laver graviditetsjokes:

- Så må man jo altid bare gøre op med sig selv, om man mener, at det gode grin man får af sin prank, vægter højere end den smerte og frustration, man risikerer at sprede med det.

LÆS OGSÅ: Sofie Gråbøl scorer international tjans

Du kan selv se Lines opslag herunder: