Line Hoffmeyer hudløst ærlig: Misunder veninderne

Det er hårdt for influenceren at stå på sidelinjen af de ellers lykkelige omstændigheder.

Line Hoffmeyer lægger bestemt ikke skjul på, at hendes allerstørste ønske er at blive mor. 

Hun har da også flere gange talt åbent om sorgen ved at være ufrivilligt barnløs. 

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner tilbage: Lever i nuet

Derfor er det heller ikke nemt for hende, at flere af hendes allernærmeste veninder lige nu venter sig. Det skriver hun i et opslag på sin Instagramprofil, hvor hun deler sine sårbare tanker. 

- Jeg glæder mig til at møde deres børn, som jeg ved, at jeg kommer til at holde så uendeligt meget af. Jeg glæder mig også til, at de kan drikke vin med mig igen, og så glæder jeg mig til, at mit lille grønne monster forsvinder, lyder det fra Line. 

For selvom hun med egne ord finder det uklædeligt og da også ønsker den væk, så må hun sande, at misundelsen vokser i hende. 

- Misundelsen over forventningsglæden, misundelsen over at kunne få lov til at annoncere den største nyhed, misundelsen over at mærke livet vokse. Jeg ville så gerne prøve det hele, skriver influenceren og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: Casanova bryder tavsheden: Jeg trækker mig

- Når babyen først er kommet, så kan jeg se, at det er en baby, som er skøn, vidunderlig, elskelig - og som, vigtigst af alt, ikke er min egen og ikke har frarøvet mig min egen. Det er min egen baby, jeg ønsker mig, og så der er på en eller anden mærkelig måde ikke mere at være misundelig på. 

Line Hoffmeyer understreger da også i opslaget, at hun glæder sig på venindernes vegne og under dem deres babybuler.

LÆS OGSÅ: Under optagelserne til DR-program: Jan Hellesøe bestjålet