Kong Frederik, dronning Mary og Genoveva Casanova.
Kong Frederik, dronning Mary og Genoveva Casanova.

Casanova bryder tavsheden: Jeg trækker mig

Den mexikanske model gav lyd fra sig på Instagram dagen efter tronskiftet.

Efter to måneders tavshed har Genoveva Casanova, 47, givet lyd fra sig igen.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne har tabt sig en halv meter

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

Den mexikanske model, som kong Frederik besøgte i Madrid sidst i oktober, og som har levet i skjul, lige siden billeder fra af dem sammen kom frem, var dagen efter tronskiftet tilbage på Instagram, hvor hun delte et opslag fra en anerkendt terapeut.

LÆS OGSÅ: Frederik viderefører vigtig tradition

– Som terapeut ser jeg så mange kvinder udvande sig selv, krympe sig selv for at tilpasse sig dem omkring dem. Lad os arbejde sammen for at give slip på troen på, at vi skal tilpasse os andre, skrev den amerikanske terapeut Veronica Benitez, som har speciale i at hjælpe kvinder med PTSD og depressioner.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny fiktionsserie på vej om dronning Margrethe

Benitez' opslag var ledsaget af et klip fra tv-serien 'The Marvelous Mrs. Maisel', hvor hovedperson i en tale siger: 'Jeg vil have et stort liv. Jeg vil opleve alt. Jeg vil bryde alle regler, der findes. Man siger, at ambitioner er et uattraktivt træk hos en kvinde. Måske. Men ved I, hvad der virkelig er uattraktivt? At sidde og vente på, at der sker noget. At stirre ud af vinduet og tænke, at livet, du burde leve, er derude et sted, men at du ikke vil åbne døren og gå efter det. Selv hvis nogen fortæller dig, at det kan du ikke.'

Genoveva Casanova, der har benægtet at have andet end et venskabeligt forhold til kong Frederik, opholder sig ifølge spanske medier i Mexico, og her skulle hun også have fulgt tronbestigelse på tv.

Ifølge journalisten Beatriz Cortazar, som Casanova selv følger på Instagram, holder hun bevidst lav profil. 

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv! Sådan støttede familien kong Frederik

– Jeg prøver at trække mig, og jeg snakker ikke med nogen om noget overhovedet, selvom andre siger andet, skriver det spanske blad, Semana, at hun har sagt eller skrevet til Cortazar.

Genoveva Casanova.
Genoveva Casanova.