I hjernen på stjernen (4:5) - Melvin Kakooza
I hjernen på stjernen (4:5) - Melvin Kakooza

Under optagelserne til DR-program: Jan Hellesøe bestjålet

Jan Hellesøe var netop ankommet til lokationen i Aarhus, da han blev bestjålet for vigtige rekvisitter til DR-programmet.

Psykologiskmanipulator og hypnotisør Jan Hellesøe, der sammen med Josefine Høgh står bag DR-programmet 'I hjernen på stjernen', fik kort inden optagelser til programmet med Melvin Kakooza som hovedperson indbrud i sin bil og fik stjålet flere vigtige rekvisitter til programmet. 

LÆS OGSÅ: Molly Egelind på skadestuen: Grimt uheld

 Artiklen fortsætter under videoen. 

- En gennemgående del af programmet omhandlede en halskæde, Melvin skulle have ved hans og mit første møde. Smykket havde jeg fået speciallavet i 14 karat guld efter mine helt præcise anvisninger (når du ser programmet finder du ud af, hvorfor det skulle være så præcist). Da det hele skulle optages i Aarhus, ankommer jeg aftenen før til hotellet, og jeg kan se, at min skrivemakker Klaus og redaktionschef Henning også lige er ankommet, så jeg parkerer og går hurtigt ind til dem for at sige hej, forklarer Jan i et opslag på Instagram og fortsætter:

- Et par minutter efter går jeg tilbage til bilen for at hente rekvisitter og min kuffert. MEN der ser jeg, at der er nogle grumme mænd, der er i færd med at bryde ind i min bil. Jeg får dem stoppet, men desværre har de taget alle rekvisitter, inklusiv det speciallavede smykke, som vi skulle bruge til optagelserne morgenen efter.

Derfor blev gode råd hurtigt dyre. 

- Klaus, Henning og jeg brugte det meste af natten på at finde på andre løsninger, så vi var forberedt og havde 3-4 gode plan B’er (alt imens jeg havde samtaler med Aarhus politi, der søgte med lys og lygte efter de manglende ting - KÆMPE tak til jer). Om morgenen, efter et par timers søvn, vækkede Henning en guldsmed, som blev sat ind i sagen, jeg blev fragtet ud til ham og gav ham de præcise anvisninger og håbede på, at han i løbet af et par timer kunne nå at lave et nyt smykke. 

LÆS OGSÅ: Er Amalie blevet alene med pigerne? Nu svarer hun

Ifølge Jan blev smykket leveret 15 minutter inden kameraerne rullede.

- Melvin skulle nyde de to dage, så han fik naturligvis intet at vide. Men jeg kan love jer for, at det var en lettere træt Hellesøe, der gik i seng, da jeg kom hjem efter de to dage, slutter han.