Hellesøe afslører: Caster til ny sæson 'I hjernen på stjernen'

Lige nu er den psykologiske manipulator på udkig efter en ny håndfuld danske stjerner, som han kan røre og overraske.

Hvis du nyder at se den psykologiske manipulator Jan Hellesøe komme ind i hjernen på stjernerne, så er der formentligt godt nyt.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører: Ikke færdig med 'Bachelorette'

Den 41-årige psykologiske manipulator fra Sønderborg mødte nemlig for nyligt op til premieren på 'Hammarskjöld' i København, hvor han fortalte, at han er blevet far til fire, men premieren var ikke den eneste grund til, at han var i København.

- Vi gør, hvad vi kan for at caste til en eventuel sæson 4 af 'I hjernen på stjernen'. Så jeg er i København et par gange om ugen, fortæller han til HER&NU.

For at finde de helt rigtige til programmet deltager Jan Hellesøe selv i castingen.

- Vi sætter os ned og tænker over, hvem og hvad der kunne være interessant. Derefter begynder vi at kontakte dem. Hvis jeg kender dem privat, tager jeg fat i dem direkte, og ellers går vi de officelle veje.

LÆS OGSÅ: Christian Kjær taler ud: Hun hader mig 'from the bottom of her heart'

I forhold til deltagere har Jan Hellesøe ikke konkrete præferencer.

- Jeg er generelt meget åben over for, hvem der skal være med. De fleste mennesker har en god historie, som man kan lære noget af. Jeg bruger også lige lang tid på alle deltagere, når vi har valgt dem. Inden optagelserne bruger jeg blandt andet lang tid på at sætte mig ind i deres liv. Jeg hører alle podcast, som de har medvirket i, og jeg læser alle interviews, som de har givet.