TV 2-stjerne afslører: Ikke færdig med 'Bachelorette'

Der er spændende ting i vente for Nicolai Lydiksen, som ikke helt har sluppet taget i 'Bachelorette'.

Radiovært og komiker Nicolai Lydiksen måtte forlade 'Bachelorette' lige inden den allersidste rose skulle gives af Mette Sommer og Julie Kriegler.

LÆS OGSÅ: Her er Anthon Edwards kendte kæreste

Han blev altså i programmet næsten helt til slut, og radioværten ved derfor om nogen, hvordan det er at deltage i datingprogrammet.

Snart ruller en ny sæson af 'Bachelorette' over skærmen, og til HER&NU/Realityportalen afslører Nicolai, at han ikke helt har sluppet programmet.

- Jeg laver en podcast omkring den nye sæson af 'Bachelorette' sammen med en kammerart. Vi er ved at finde ud af, hvad der er op eller ned, siger han.

For nu ved TV 2-stjernen ikke, om formatet bliver at invitere de nye deltagere med i studiet, da konceptet stadig er under udvikling.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-stjerne deler nyt om kærligheden: Jeg har mødt en

Helt anderledes

'Bachelorette'-værten Petra Nagel har allerede løftet sløret for, at den nye sæson adskiller sig fra forrige, hvor der var stort fokus på mandefællesskabet i huset.

Det tænker både Nicolai Lydiksen og Boris Hiort gør programmet mere interessant.

LÆS OGSÅ: Frederikke Victoria åbner op efter brud: Det tager tid

- Det bliver vel også sjovere at se programmet, når det bliver, som man i første omgang havde tænkt, det skulle være. Mænd, der skal ned at kæmpe. Vi var mere mænd, der tog ned til Mexico og blev venner, siger Nicolai og tilføjer:

- Jeg tror, at det her var den originale tanke med programmet, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Ophelia Pitzner afslører: Havde luret flere forrædere

Du kan se hele interviewet med Nicolai Lydiksen og Boris Hiort øverst i artiklen.