Frederikke Victoria åbner op efter brud: Det tager tid

Nu deler Frederikke Victoria, hvordan hun har det efter bruddet.

I slutningen af februar meddelte Philip Geisler Berg og Frederikke Victoria, som fandt hinanden i datingprogrammet 'Bachelor', at de er gået hver til sit.

LÆS OGSÅ: 'Vildmarken'-deltager afslører: Så mange penge får man for at være med

Frederikke Victoria har tidligere delt, at parterne selv har haft tid til at lande i beslutningen, inden de delte det med offentligheden.

Da HER&NU/Realityportalen møder Frederikke Victoria til åbningen af 'Museum of Illusions', deler hun, hvordan hun har det efter bruddet.

- Sådan noget tager jo tid, og der er mange ting, der går igennem ens hoved, når man gør det på en så offentlig måde. Men jeg vil sige, at lige nu har jeg det fint, siger hun og tilføjer:

- Jeg føler, der er sket så meget siden, at jeg lige skal lande i det stadigvæk. Så det er ikke fordi, at jeg er ude at date eller nyder datinglivet eller noget i den stil. Lige nu har jeg fokus på det, der betyder noget på nuværende tidspunkt, og det er bare lige at grounde i mig selv.

LÆS OGSÅ: Nu sker det! Peter Birch vender tilbage i nyt realityshow

Flere rejseplaner

Frederikke Victoria har i det seneste stykke tid rejst meget, hvor hun været på Bali, i Nepal og i Portugal - og snart pakker hun da også kufferten endnu engang.

- Jeg har fået en helt masse indtryk udefra, og nu kan jeg også mærke, at jeg er klar til at grounde lidt, inden jeg skal videre ud at rejse, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Vildmarken’-deltagere kommer ikke hjem efter exit

Du kan se hele interviewet med Frederikke Victoria øverst i artiklen.