Er Amalie blevet alene med pigerne? Nu svarer hun

En spørgerunde skaber forvirring omkring, hvorvidt Mikkel og Amalie stadig er sammen.

Man kan atter følge Amalies liv på Instagram, hvor hun flittigt deler ud, ligesom hun igen er begyndt at komme til forskellige premierer og stille op til interviews. Senest var hun til premiere på 'Mean Girls', og i december kom hun sammen med Mikkel til premieren på 'LOL! Den der ler sidst'.

LÆS OGSÅ: Derfor "crashede" Teitur finalefest på 'Paradise'

Men nu sår hun tvivl om, hvorvidt de to stadig er et par. Det sker i en længere spørgerunde på Instagram, hvor et af spørgsmålene lyder:

- Det virker som om, du altid er alene med pigerne?

Hertil svarer Amalie kortfattet:

- Det er jeg også.

Et andet spørgsmål går på, hvordan en typisk dag ser ud for Amalie. Hertil fortæller hun, hvordan hun står op med pigerne, laver morgenmad, kører dem i skole og børnehave, går hjemme og handler ind og gør rent, henter børnene, laver aftensmad og putter dem. Der er ikke et ord om Mikkel.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-par venter deres første barn

Således kunne det altså lyde til, at Amalie og Mikkel er gået fra hinanden. Alligevel svarer Amalie også i spørgerunden, at et barn nummer tre absolut ville være en lykkelig omstændighed. Så der er lagt op til forvirring. Men her kan Amalie heldigvis hjælpe.

LÆS OGSÅ: Her er Magnus Saugstrups private kærlighed

- Jeg mener bare, at jeg er husmor, og han arbejder. Mikkel arbejder rigtig meget, og det er dejligt, og at jeg så primært er sammen med børnene - det er en lidt gammeldags måde, men det fungerer rigtig godt. Og i weekenderne laver vi så fælles ting med børnene, forklarer Amalie overfor Realityportalen / HER&NU.

LÆS OGSÅ: Mads Mensah helt privat: Tre børn på fire år

Hun understreger, at hende og Mikkel stadig er sammen og har det rigtig godt. På grund af forvirringen har Amalie nu slettet sin story.