Amalie Szigethy om 'Forsidefruer': Var afhængig økonomisk

Nu forklarer Amalie, hvorfor hun var med i programmet i så mange år - og hvorfor hun nu kan sige nej.

Da 'Forsidefruer' blev sløjfet tilbage i 2022, markerede det enden på 11 sæsoner fordelt over seks år. Og én af de fruer, der var med fra start til slut, var den tidligere 'Paradise Hotel'-stjerne Amalie Szigethy.

LÆS OGSÅ: Tina Maria gik fra sine børns far: Alt faldt sammen omkring mig

Nu svirrer rygterne om 'Forsidefruers' genopstandelse, men Amalie har tidligere slået fast, at det bliver uden hende blandt fruerne.

I Cecilie Hothers podcast 'Voksen eller kaos' på DR Lyd fortæller hun nu om, hvordan 'Forsidefruer' bragte hende både kaos, angst og frygt, og hun forklarer, at én af grundene til, at hun holdt fast i programmet så længe til trods for de ubehagelige oplevelser, var for at få økonomien til at hænge sammen.

- Jeg er meget lettet over at kunne sige det (nej til programmet, red.), for før har jeg måske været afhængig af at lave ’Forsidefruer’, fortæller Amalie i podcasten, hvortil Cecilie spørger, om hun mener afhængig økonomisk.

- Økonomisk, ja, lyder svaret fra Amalie.

LÆS OGSÅ: Efter dom: Mathilde Gøhler har fået kørekort igen

Amalie har for nyligt løftet sløret for, at hun for tiden har et kamerahold i nakken, og at der er et nyt tv-program på vej, så nu er det økonomiske ikke længere et problem for hende.

- Selvfølgelig tjener jeg også penge på de sociale medier og reklamer, men det der med at nu kom der noget andet til mig, så derfor siger jeg pænt farvel til det her, og det føles rigtig godt, fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i stor sorg