Amalie Szigethy afslører nye detaljer om tv-comeback

Nu sætter Amalie ord på, hvad man blandt andet kan forvente af det nye program.

- Jeg har fået mundkurv på, så jeg må slet ikke sige noget.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i stor sorg

Sådan lød den seneste melding fra Amalie Szigethy, da Realityportalen spurgte hende og kæresten Mikkel Skelskov ind til et nyt program, som tv-darlingen ellers har teaset for et stykke tid, og Mikkel satte da også spørgsmålstegn ved, om der overhovedet ville komme et tv-program.

Men nu lyder det, at der mundkurven er begyndt at løsne på sig, for i Cecilie Hothers podcast 'Voksen eller kaos' fortæller Amalie nemlig mere det kommende tv-program.

Det kommer sig af, at Amalie skal definere, hvad "voksen" vil sige for hende, og hun svarer, at hun tilsidesætter sig selv og tager sig af børnene. Det får Cecilie Hother til at stille et mere kritisk spørgsmål - samtidig med at hun afslører, at der for tiden følger et tv-hold med Amalie.

- Når du har haft et tv-hold med dig, vi har også et nu, så er det hokus pokus dig i fokus, og du skal være historien og skal levere. Kan det ikke være svært?, lyder det fra Cecilie, hvortil Amalie indleder sit svar:

LÆS OGSÅ: Det skal dronning Margrethe hedde og her skal hun bo

- Jeg har ikke rigtig haft mine børn med i de her programmer. Jeg er med på, at jeg har lavet et program, da jeg var gravid, og at Josefine blev filmet, da hun var nyfødt, men der skulle jeg lige lande i det, og det var så nyt for mig. Der var hun jo bare en baby, indleder Amalie.

LÆS OGSÅ: Efter 23 år: Forlader Mary

Og i den forbindelse kan Amalie nu afsløre, at hendes børn, Hannah på tre og Josephine på syv, vil være at finde på skærmen sammen med hende i det nye program, som hun altså er ved at optage netop nu.

- Nu, hvor jeg laver et tv-program, ser man mine børn med mig, men jeg passer på dem og siger også til tilrettelæggere, når mine børn bliver filmet, at det er på deres præmisser, og at de kommer først. Så jeg synes, at jeg sætter mig selv til side, når jeg har dem med. Men der er mest af mig. Når de ikke er med mig, så er det mig i fokus, og sådan må det også godt være.

LÆS OGSÅ: Tobias Dybvad skal være far igen