Amalie åbner op om forholdet til Mikkel: Det har været svært

Amalie Szigethy sætter nu ord på, hvordan relationen er mellem hende og Mikkel Skelskov.

Turbulent må efterhånden være det bedste ord til at beskrive forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange så med da dronningen gik af

Turbulenskurven toppede, da Amalie for et år siden efterlyste parrets børn, Hannah på tre og Josephine på syv, og beskyldte Mikkel for at have "bortført" dem.

Det blev til en omgang mudderkast og en strid om den fulde forældremyndighed, men den beskidte kamp ophørte, da de to fandt sammen igen tilbage i foråret og flyttede sammen tilbage i juni.

Gennem det seneste år har parret dog pakket sig ind i et jerntæppe og værnet meget om deres privatliv, men nu åbner Amalie endelig op omkring parrets forhold.

Det gør hun i Cecilie Hothers podcast ’Voksen eller kaos’ på DR Lyd.

LÆS OGSÅ: Efter 23 år: Forlader Mary

Selvom den tidligere forsidefrue stadig ikke ønsker at sætte ord på, hvad der skete for et år siden, så åbner hun op om, hvordan parret begravede stridsøksen og fandt vejen tilbage til hinanden.

- Kærligheden er ekstremt stærk. Ellers ville vi ikke være kommet så langt, som vi er kommet nu. For os fylder børn rigtig meget, og så kan man glemme tiden til hinanden i et parforhold, fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i stor sorg

Møder udfordringer dagligt

Mikkels tilbagevenden har også budt på store omvæltninger for dem alle. Amalie var ikke sammen med Mikkel, da Josefine blev født, og seerne fik for alvor et indblik i deres turbulente forhold, da højgravide Amalie under optagelserne til 'Amalies baby' i 2016 beskyldte Mikkel Skelskov for at bryde ind i et hus, hvor hun opholdt sig.

Derudover gik parret også fra hinanden i 2021, hvor Amalie kaldte Mikkel for en narcissist og anklagede ham for psykisk vold.

- Vi mødtes, og så kom Josefine, og så skulle vi til at date og lære hinanden at kende, og det gik ikke rigtigt. Så det var en vild tid, fortæller Amalie i podcasten.

LÆS OGSÅ: Store ændringer i kongehuset

Der gik altså nogle år fra deres første barn kom til verden, før Mikkel kom ind i deres liv, og Amalie lægger ikke skjul på, at de er blevet en familie på bagkant. Det betyder også, at Mikkel nu pludselig skal passes ind i den lille familie, der har været vant til kun at bestå af tre medlemmer.

- Det har været svært. Det har taget lang tid at finde ud af. Jeg har holdt fast ved, hvordan tingene er, og jeg tror helt klart, at det har været med til at splitte os førhen, og det har været nogle af de grunde, jeg har haft til at gå fra ham, fordi jeg holder fast ved mine grundværdier som mor og det, jeg gerne vil give børnene, forklarer Amalie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tobias Dybvad skal være far igen

- Og så er det supersvært med børneopdragelse. Nogle er heldige at finde en partner, der kommer fra det samme, og for andre er det to forskellige ting, og sådan er det også med Mikkel og mig. Vi opdrager forskelligt, og vi møder mange udfordringer dagligt.

De to er da også vidt forskellige, og det er både en styrke og en svaghed for parret.

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm åbner op: 'X Factor' er det rene cirkus

- Jeg er torden og han er regn. Jeg har meget energi, helt fra jeg vågner om morgenen. Jeg har mange gøremål og er meget positiv. Vi er meget forskellige, men det er meget godt, at når jeg er energipræget, så kan han få mig lidt ned, og når han har svært ved at komme op i energi, så kan jeg få ham lidt op. Når jeg er stresset over noget, er han god til at få mig afstresset, lyder det fra Amalie, der understreger, at de komplimenterer hinanden godt:

- Vi er rigtig gode for hinanden. Det er rigtig dejligt. Vi får forskellighederne til at komme os til gode.