Simon Kvamm åbner op: 'X Factor' er det rene cirkus

Sidste års vinder, dommer Simon Kvamm, er med igen i år og glæder sig til 'X Factor'-cirkusset.

Med sidste års personlige succes som 'X Factor'-dommer var det næppe en stor overraskelse, at musikeren Simon Kvamm blev hyret ind til tjansen igen, når den nye sæson ruller på skærmen i aften.

LÆS OGSÅ: Johannes Nymark genfandt juleglæden: Slut med stress

HER&NU mødte den etableret musiker til 'X Factor'-pressemøde hos TV 2 i København, hvor Simon heller ikke var bleg for at sætte ord på sit comeback:

- Jeg synes, at 'X Factor' er sjovt. Og faktisk sjovere end jeg havde forventet. Og det synes jeg stadig efter at have fordøjet det hen over det sidste halve år.

Simon Kvamm markerede da også sin debut som dommer i sidste sæson - dels med alle sine deltageres innovative scenografi under de mange liveshows, men selvfølgelig også fordi, at hans gruppe 'Rosél' vandt hele showet.

LÆS OGSÅ: WOW: Fik 95.000 for det

I dommerrollen kan han derfor påvirke de håbefulde deltageres drømme og muligheder inden for musik. Det tager han også beskedent, når den nye sæsons auditions starter.

- 'X Factor' er ikke en vej ind i musikbranchen som sådan, men vejen ind i et cirkustelt. Og derfra kan man så måske hoppe videre ind i den virkelige musikbranche, fortalte han og forsatte:

- De fleste mennesker, der stiller sig i køen til 'X Factor', de ved godt, at det er et tv-program, og at det ikke er sikkert, at det er vejen til noget som helst.

Simon ledsages sammen med gengangerne sangerinden Nanna Øland Fabricius og koryfæet Thomas Blachman ved dommerbordet udover den nye vært Maria Fantino.

LÆS OGSÅ: Josephine Park skal skilles

Pressemøde på X Factor 2024
Pressemøde på X Factor 2024
Pressemøde på X Factor 2024
Pressemøde på X Factor 2024