Maria Fantino afslører: Sådan fik jeg 'X Factor'-jobbet

Maria Fantino håbede efter finalen, at hun skulle lave 'X Factor' igen, men nu har hun svaret.

Radio- og tv-vært Maria Fantino er dagens gæst i Viaplay og TV3-programmet 'Breinholts'. Her falder snakken på Marias seneste job som vært på 'X Factor'.

LÆS OGSÅ: Emilie holdt på en stor hemmelighed i 'Kærlighed hvor kragerne vender'

- De (casterne til 'X Factor' red.) spurgte, om jeg ville til casting, og så var alt ikke det samme derefter. Min makker Christian Bonde sagde til mig som det første - "du ligner en, der er blevet spurgt, om du vil til casting på 'X Factor". Der kender han mig meget godt, og så kunne jeg ikke længere holde det skjult for ham, fortæller Maria i programmet.

Maria Fantino skulle til to castings, før hun kunne kalde sig 'X Factor'-vært.

- Vi sad nede i kantinen i DR, og så begyndte jeg fuldstændig og panikke, og så begyndte jeg at stress-græde lidt. Hvor man griner, men der kommer tårer. Christian var meget forvirret, og jeg var meget forvirret, og jeg tænkte meget på, at folk ikke måtte se mig græde i kantinen, fortæller Maria.

Som bekendt fik Maria Fantino jobbet og var vært på den seneste sæson, der havde finale den 5. april. Dengang var Maria Fantino ikke klar over, om hun fik lov til at lave flere sæsoner, eller også holdt hun det skjult.

- Jeg har kun fokuseret på at lave den her sæson. Jeg vil rigtig gerne lave det, men det kommer an på rigtig mange ting, fortalte Maria til HER&NU efter finalen.

LÆS OGSÅ: Sag mod Natascha Linea frafaldet: - Mine børn skal hjem nu

I går kunne TV 2 så bekræfte, at der igen kommer en sæson med Maria Fantino i spidsen.

- SELVFØLGELIG har jeg sagt ja til endnu en sæson. ’X Factor’ har altid været mit drømmejob, og den første sæson beviste, at det er et drømmejob af en grund. Jeg er dybt beæret over den modtagelse, jeg har fået og glæder mig til endnu en omgang, fortæller Maria i en pressemeddelelse fra TV 2.

LÆS OGSÅ: Derfor er Rikke Gøransson ikke gravid i ny sæson 'Paradise Hotel'

Se klippet øverst i artiklen.