Maria Fantino er blevet forlovet: Sådan friede han

Frieriet har været længe undervejs.

- Verdens nemmeste ja.

Sådan beskriver Maria Fantino sit svar, da hendes kæreste gennem ti år, Emil Charlie Hansen, faldt på knæ for hende forleden. Det gør hun i et opslag på sin Instagram, hvor hun har delt et billede af ringen til sine 147.000 følgere.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber skal være far

I dagens afsnit af podcasten 'Fantino og Bonde' fortæller tv-værten også den gode nyhed til sin kollega og gode ven gennem mange år Christian Bonde, der bryder ud i jubel.

- Det har hængt i luften i al den tid, vi har kendt hinanden. Det er noget, du har snakket om og drømt om. I har også været sammen i ti år, lyder det fra Bonde, og Fantino tilføjer, at alle omkring hende da også har sagt, at det var på tide.

'X Factor'-værtens nu forlovede havde også godt fanget, at det var den retning, de bevægede sig i. Der var dog én ting, der forsinkede ham.

- Han har åbenbart ville fri til mig i lang tid. Det var mere det at ringe til min far og bede om hånden. Når du har spurgt en piges far, er det meget bindende og frygtindgydende, forklarer Fantino, der tilføjer, at hendes forældre blevet meget glade, da de hørte den glædelige nyhed.

LÆS OGSÅ: CUTE! Sådan mødte Saba og kæresten hinanden

Det var ganske intimt, da tv-kendissen fik sin ring på fingeren.

- Han friede i køkkenet i derhjemme. Det var rigtig cute. Ned på knæ. Han nåede ikke at sige noget. Han var for nervøs, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Er Amalie Szigethy gravid? Nu svarer hun

Parret skal giftes næste sommer, men Fantino er dog lidt nervøs for, om de er for sent ude i forhold til at booke et sted til brylluppet.

Du kan selv se Fantinos opslag herunder: